Jump to content



Πρόβλημα Με ΜSI Μητρική . ?


pontifikas

Recommended Posts

Παιδιά έχω σοβαρό πρόβλημα.

Σήμερα μόλις γύρισα από την δουλειά πήγα να κάνω boot, Και ενώ όλα ήταν ΟΚ χτές, στο boot screen μου πέταξε artifacts.Όλη η οθόνη γέμισε τετραγωνάκια

Σκέφτηκα ότι θα ήταν η κάρτα. Οπότε την έβγαλα και έβαλα του συγκατοίκου μου(μια παλιά GF2ΜΧ440).

Πράγματι bootαρε μια χαρά. Το ζήτημα είναι ότι έβαλα την κάρτα στο PC του συγκατοίκου μου και αυτή δούλεψε μια χαρά(και δουλεύει ακόμα γιατι του την έδωσα μέχρι να δώ τι θα γίνει ώστε να έχω την δική του που δουλεύει).

Επειδή η δική μου απαιτεί τροφοδοσία και η ΜΧ όχι σκέφτικα μήπως το τροφοδoτικό μου

κάνει νερά(Έχω ένα tagan 480W).

To μόνο περίεργο σχετικά με το τροφοδοτικό είναι ότι όταν ανοίγω τον διακόπτη του(όχι του PC) αρχίζουν και δουλεύουν σκληροί και ανεμιστηράκια αλλά όχι το σύστημα.Η προηγούμενη Μοbo που είχα (Gigabyte K8NSNXP) δεν είχε πρόβλημα.

Έβαλα λοιπόν το τροφοδοτικό του συγκατοίκου μου(ένα no-name 350W) αλλά εκείνο, ενώ παρουσίαζε επίσης το φαινόμενο με τα ανεμιστηράκια, όταν πατούσα το κουμπί του Power έκλεινε και μετά όταν το ξαναπατουσα ανοιγε μόνο το Power Led Και τίποτα άλλο.

Σημειωτέον ότι πρίν πάρω το Tagan είχα και εγώ ένα noname 350W Και όλα πήγαιναν μια χαρά. ’λλωστε και η προηγούμενη μητρική δεν παρουσίαζε παρόμοιο πρόβλημα.

Ρε παιδιά μήπως κάτι παίζει με τα ρεύματα της μητρικής(αν συνυπολογίσουμε και την συμπεριφορά κατά το άνοιγμα του διακόπτη της τροφοδοσίας).

Πείτε μου αν έχετε καμοιά ιδέα.

Σημείωση:Την μητρική την πήρα μεταχειρισμένη από έναν φίλο μου.

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Δεν απαντάω σε Βάζελους ...:devil: :p

Όχι φίλε δεν το άφησα. το άφησα λίγο μέχρι εκεί που διαβάζει τους δίσκους αλλά επειδή συνέχισε να έχει artifacts το έκλεισα.

Τι σκέφτεσαι?Τι να φταίει δηλαδή?

Σήμερα μόλις γυρίσω σπίτι θα δοκιμάσω και ένα άλλο τροφοδωτικό να δώ τι θα γίνει.:...:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.