Jump to content


νεο pc


Gregorypeg1000

Recommended Posts

λοιπον φιλε καταρχας στην μητρικη: maximus II formula με 1000! και επισης βαρα παραπανω ram, ετσι κι αλλιως περνει μεχρι 16GΒ τωρα να την αφησεις με 2 δεν λεει :033: τουλαχιστον 4! αυτα απο μενα στα αλλα συμφωνω...

Link to comment
Share on other sites

σιγουρα για την μητρικη???η formula εχει τσιπακι Ρ45 ενω ι rampage Χ48.για την ραμ δν θξερω ακομα...θα δω και για τον σκληρο εχο ηδη εναν ραπτορ.αυτος που διαλεξα ειναι για data

Link to comment
Share on other sites

δεν μας ειπες τα ποιο σημαντικα

1.για τι χρηση προοριζεται

2.το budget

3. o/c?

αν το θες και για παιχνιδια

κοψε πολλα (τουλαχiστoν 100ε) απο cpu

κοψε και κατι απο τροφοδοτικο

και παρε περισσοτερη ram

και καλυτερη vga

Link to comment
Share on other sites

Σκοπευεις να χτυπησεις πανω απο 650 fsb? Αν οχι, μπορεις να πας και σε X38 (μονο απο αποψη εξοικονομησης χρηματων το λεω) οπως επισης και να παρεις ενα μικροτερο (και φτηνοτερο) επεξεργαστη (Q9300) και να κλοκαρεις οσο παει με default ρευμα (αν σε ενδιαφερουν φθορες, διαρκεια ζωης και θερμοκρασιες). Για την 4870 θα συμφωνησω, ειναι η καλυτερη λυση αυτη τη στιγμη. Μια τετοια σκεφτομαι να χτυπησω κι εγω. Ram και τροφοδοτικο εισαι οκ (εκτος αν θες 4gb). Για ψυκτρα υπαρχουν και καλυτερες λυσεις. Για κουτι κοιτα και αυτο.

Link to comment
Share on other sites

λοιπον....το budget ειναι γυρω στα 1000 ευρω.το πισι αυτο θα παιζει και παιχνιδια,θα γινει και overclock αλλα το θεμα ειναι πως τον επεξεργαστη αυτον τον θελω γτ το πισι θα το χρησιμοποιει και ο πατερας μου το πιο πιθανο σε 3d design και grafistiki για αυτο θελω οσο πιο πολυ cache μπορω να βρω και αυτος εχει 12mb.η ραμ μου φαινεται αρκετη και διαλεξα αυτην την ξυκτρα για δυο λογους.πρωτον την τιμη της και δευτερον οτι την εχει ενας φιλος μου και του κραταει τον επεξεργαστη στους 27-30 βαθμους.πολυ ωραια αυτη η noctua αλλα μου φαινεται λιγο τσιμπιμενη για μια ψυκτρα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.