Jump to content



Αλλαγή Mobo και 55-64++ βαθμοί??????


vagos2221416003330

Recommended Posts

Παιδιά προβλημα.Ένας φίλος είχε ένα pc : pentium d 805 2.κατι. άρα μιλάμε για socket 775 και είχε pci-e x16 και DDR2 στα 533Μhz. Αγόρασε νέο mobo το ASUS P5K με το P35. Πήρα και τροφοδοτικο στα 550watt.

Βάλαμε λοιπον το cpu πάνω στο νέο mobo, βάλαμε και το νέο psu, βάλαμε και μία ΑΤΙ 3650 πάνω και απο 2 μνήμες 512mb στα 533Mhz, βάλαμε 4μνήμες στα ίδια Mhz...

Πατάμε να ανοίξει ...ολά καλά.Κάνουμε ένα format και όταν τελειώνει κάνει restart.

Τώρα με το που πάει να μπει στην επιφάνεια εργασίας...τρόμε κόλλημα.Πάγωμα οθόνης.Το κοιτάξαμε απο δο...το κοιτάξαμε απο κεί... τπτ.. ξανακάναμε format...τπτ..

Βλέπω σε κάποια φάση ότι ο cpu στο Bios έχει 50 βαθμούς... και πάει μέχρι 53 άμα πατάω γρήγορα τα βέλάκια..Κοιτάζω την ψύκτρα έχει κουμπώσει καλα...αλλάζω πάστες τπτ..Βάζω το cpu στο παλιό mobo. και μου λέει 64++ βαθμούς..Τί τρέχει τώρα?Τι φταίει και τί να κάνω??

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.