Jump to content



Κουτι


Ageliki1442169223

Recommended Posts

Καλημερα,ψαχνω για ενα κουτι που να χωραει η motherbard ,ανετα μεσα στο κουτι,και εξηγω για να καταλαβετε τι εννοω,η πριζα του τροφοδοτικου να μην δυσκολευται να εφαρμοση στη Μ/Β [απο τις θηκες] , επισης οι δισκοι,να μπορουν να μπαινοβγαινουν με ανεση,ναχει καλο αερισμο,δεν με ενδιαφερει αν θαναι μεγαλο η μικρο κουτι,η δε τιμη του περιπου εως 100 euro.

Αυτα δεν μπορω να τα δω απο τον Η/Υ που εψαξα σε διαφορα κατ/τα. Αν εχετε δει κατι σας παρακαλω να μου το υποδειξετε. Αν οχι θα παρω τη μεζουρα,και θα αρχισω να μετραω,τον εν λογω χωρο στα κουτια.....

Link to comment
Share on other sites

thermaltake xaser - οποιοδηποτε απο τις τελευταιες "εκδοσεις του" σειρα 5,6 κλπ(ειναι σε παραπανω χρηματα βεβαια) full tower..οπως ειπαν ναησυχασεις.

Γνωμη μου ειναι οτι δε πετυχαινεις αυτο που θες μεχρι 100 €..

Μιλαμε για ΤΟ..απιστευτοτερο κουτι της αγορας ..δες γουγλη και utube...και θα καταλαβεις..

Γαιδουρι βεβαια..αλλα...ολα τα λεφτα..

Link to comment
Share on other sites

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806215

http://www.arctic-cooling.com/pc_case2.php?idx=145

H πιο φθηνη λύση σε αξιοπρεπές κουτι με τροφοδοτικό, αρκει ο Η/Υ να μην είναι κανα τέρας κατανάλωσης. Σχετικά αθόρυβο. Το χρημοποιώ στα μηχανήματα που στείνω και στο προτείνω. Οι σκληροί δίσκοι (δύο χωράει) δεν βγαίνουν πολύ εύκολα γιατί τους εγκλωβίζεις με μονοτικό και μια παθητική ψύκτρα.

Γνωρίζω ότι κάποιοι θα με θάψετε, αλλά για τα λεφτά του και την απόδοσή του είναι κάλο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.