Jump to content



Samsung gone off


aris21

Recommended Posts

Πριν 2 εβδομαδες πηρα pc απο το πλαισιο,και τωρα δεν μου διαβαζει το dvd-rom,το ακουω οτι δουλευι αλλα κανει ενα μπιπ μπιπ εκει που ξεκιναει να διαβαζει και δεν διαβαζει,και το περιεργο ειναι οτι ενω ειναι ολοιδιο με αυτο που εχει η samsung στο site τησ δεν γραφει samsung στο κεντρο,επειδη σπουδαζω αγγλια εχει κανεισ καμια ιδεα να το φτιαξω μονος?

εγω εχω http://www.samsungodd.com/Eng/Products/Spec/spec.asp?functionvalue=view&parent_idx=4133&level_idx=4428 χωρισ να γραφει samsung στο κεντρο αλλα στο πλαισιο που μπηκα δεν το βλεπω

Link to comment
Share on other sites

Ειχα κι εγω τετοιο προβλημα με ενα φτηνο dvd-rom. Ξεκινουσε να διαβαζει αλλα σταματουσε. Αυτο που εκανα ηταν να το βαλω σε μια primary sata υποδοχη (κοκκινη) απο την slave (μαυρη) που το ειχα και τωρα δουλευει μια χαρα. Για δες το κι αυτο.

Link to comment
Share on other sites

Καλό θα ήταν να το πάς πίσω μη χάσεις την εγγύηση άδικα..πιθανώς να είναι ελαττωματικό!

επειδη σπουδαζω αγγλια θα κατεβω τα χριστουγεννα ελλαδα,θα παω να παρω ενα αλλο απο εδω,αυτο που με προβληματιζει ειναι γιατι δεν γραφει samsung στο εμπροσ μερος

Link to comment
Share on other sites

το είχα πάθε και εγώ αυτό με το πλαίσιο πριν 10 χρόνια που αγόρασα ένα recorder σε ομολογουμένως πολύ καλή τιμή υποτίθεται μάρκα acer, όμως μου βγήκε speedfire!!!το έψαξα τότε και στο site της acer, υπήρχε εμφανισιακά το μοντέλο αυτό αλλά εμένα δεν έγραφε πουθενά acer. Μετά από χρόνια μου είπε ένας φίλος μου ότι πολλές μεγάλες εταιρίες με πολλές θυγατρικές φτιάχνουν προϊόντα και τα πουλάνε όλες μαζί η κάθε μία με το δικό της λογότυπο. έτσι υπάρχουν επώνυμα προϊόντα με άλλη στάμπα μικρότερης εταιρίας και φυσικά χαμηλώτερες τιμές.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.