Jump to content



Full 4G Ram σε Vista x64


kostvin

Recommended Posts

Ρε παιδια κατι γινεται:105: κ το pc με τα 64μπιτα vista τερματιζει οση μνημη κ να του βαλω:022: .παλια ειχα 2G.Με τα 32μπιτα ηταν ολα μια χαρα.οταν εβαλα 64μπιτα τα πιγενε στο 98% κ τωρα με τα 4G παλι τα ιδια με εφαρμογεσ οπος utorrent vlc msn k nod.to torrent anevazei me 10Mb omos,αλλα δεν εχει σσημασια κ με τα 32μπιτα με τοσο ανεβαζε αλλα ηταν κομπλε.τα χαρακτιηριστικα του υπολογιστη φαινοντται στην υπογραφη μου δεν πιστεωω οτι εχω αδυναμο συστημα!υπαρχει καποια ρυθμηση τπτ μηπως?

Link to comment
Share on other sites

Aφήνω κι εγώ εδώ το πόστ μου, καθώς αντιμετωπίζω παρόμοια προβλήματα. γι αυτό και προ ημερών άνοιξα το thread για τα memory optimizers για να δοκιμάσω και αυτή τη λύση. θα επανέλθω αύριο να πω αναλυτικά τα συμπεράσματα και να δώσω και τα δικά μου στοιχεία. το πρόβλημα όπως το περιέγραψε και ο φίλος παραπάνω έχει να κάνει με αρχεία-φάντασμα που φορτώνουν στην ram και από task manager δεν αποδίδονται σε κανένα πρόγραμμα. έτσι στα κουλά και ενώ με φυσιολογική λειτουργία είναι στο 42-48% των 4GB ξαφνικά βαράει ένα 75άρι και κατόπιν 98-99%. εκεί κολάει το pc, τα παίζει για κανά μισάωρο και μετά οκ. από θέμα ιών κλπ (τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση) βεβαιώνω ότι κατά 98% (υπέραρκετά σίγουρο - τέλος πάντων) ότι το σύστημα είναι clean.

το μόνο που δεν δοκίμασα ακόμα είναι format. (θα γίνει και αυτό, έτσι για να είμαστε πλήρεις) lol

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα,

το συγκεκριμένο πρόβλημα οφείλεται σε memory leaks απο κάποιο ή κάποια

προγράμματα. Μπορείς να βάλεις το process explorer και να βρείς το πρόγραμμα

που σιγά σιγά αρχίζει να παίρνει όλο και περισσότερη μνήμη.

Αν το βρεις μας λες...

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον μαγκες!!!καταρχην ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας.Δεν καταλαβα γτ ο φιλος Reptile64 λεει "τι γραφεις....."anyway.Τσεκαρα για ιους κ spy αλλα ειναι κα8αρο.Εβγαλα το συμπερασμα οτι τo προγραμμα που κανει τη ζημια τελικα ειναι το utorrent(οταν κανει upload).μολις το κλεινο ειναι ολα μια χαρα.Το θεμα τωρα ειναι γτ ετσι αφου με τα x84(32μπιτα) ηταν μια χαρα.Εγω υποψιαζομαι οτι επειδη ειναι x64 δεν εχει περιορισμο στη μνημη κ τα δινει ολα.Αν κανω λα8ος διορθωστε με.θελω τη γνωμη σας.

Link to comment
Share on other sites

Οχι ρε παιδια τι ρυθμιση? Κανονικα πρεπει να τα βλεπει, αλλα απ'οτι καταλαβα τελικα το προβλημα του ειναι πως του τρωει και τα 4 το τορεντικο προγραμμα που ανεφερε πρωτιστως.

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει περίπτωση σε pc με Vista64 να έχεις βάλει 4giga και τα windows να διαβάζουν μόνο 3?

Μπορεί να θέλει καμιά ρύθμιση μέσα από BIOS ή windows για να τα δουν όλα?

μου ειχε τυχει σε παλαιοτερα chipset

νομιζω P31-G31

πρεπει να πας στο bios

και να κανεις disabled στο

north bridge το memory mapping

η καπως ετσι

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.