Jump to content



προβλημα με το δίσκο


tzibiboss

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά.

έστησα ενα καινουριο μηχάνημα και εβαλα ενα παλιό δίσκο που είχα αλλά δεν τον βλέπει. το βλέπει μονο στη διαχειρηση δίσκων και πρέπει να τον μετατρέψω σε βασικό για να τον δώ αλλά έτσι θα χάσω ότι έχει μέσα και δεν θέλω:011:

μήπως έχετε καμια λύση?

thanks.

Link to comment
Share on other sites

δυστυχώς δεν μπορώ να τραβήξω σήμερα screenshot γιατι δεν ειμαι σπίτι.

ριξε μια ματια στα εργαλεια διαχειρησης/αποθήκευση. και δες οτι δίπλα απο κάθε δίσκο λέει: βασικός.

σε αυτον που έβαλα εγώ δεν λέει βασικός. και μου γράφει οτι για να μπορέσουν τα windows να δούν το περιεχόμενο πρέπει να το μετατρέψετε σε βασικό. αλλά αν το κάνω μου λέει οτι ολα τα δεδομένα θα χαθούν.:022:

τον δίσκο τον δοκίμασα και σε κουτί εξωτερικό και τα ίδια

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα , τα Δεδομένα σου δεν χάνονται ακόμα και αν φορμαριστεί δίσκος γιατι με το filescavenger ανακτώνται ευκολα αλλάθα πρέπει να έχεις έναν άλλο δίσκο να στήσεις λειτουργικό και να σώσεις τα ανακτώμενα αρχεία....

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα να δεις ποιο ειναι το λούκι στην περιπτωση σου.....

Φορμαροντας το δίσκο δεν χάνεις τα δεδομένα σου σίγουρα.. Το πρόβλημα ειναι με την εγκατασταση του δίσκου... Δεν μπορεις να κάνεις εγκατάσταση σε αυτόν γιατί κάθε εγγραφή μπορει να σβήσει άλλα αρχεία από κάτω και για τον ίδιο λόγο δεν μπορεις να κανεις επαναφορά στον ίδιο δίσκο....Άρα θες έναν άλλο δίσκο για να βάλεις λειτουργικό και να μεταφέρεις τα ανακτηθέντα δεδομένα και στην περίπτωση που είναι πολλά θες και δίσκος που θα τα αποθηκευσεις να είναι εξίσου μεγάλος....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.