Jump to content



KVM Switch


pokemon6401442169101

Recommended Posts

Θέλω μια συσκευή που να μπορώ να συνδέσω την οθόνη και το πληκτρολόγιο σε 2 PCs(KVM switch δλδ), έχω ήδη το e-quip 130514(Manual) για 4 συσκευές αλλά το πρόβλημα είναι ότι η εικόνα έχει έντονη σκίαση(διπλασιασμός) σε σύγκριση με το να την συνδέσω απευθείας στο PC. Ξέρετε κάποιο ΚΑΛΟ για 3 συσκευές (PC1/PC2/Nitendo Wii) που να μην έχει το πρόβλημα αυτό; καλώδια άλλαξα και μάλιστα 3 χωρίς αποτέλεσμα.

Αυτή τη φορά λέω να πάρω αυτόματο, όχι manual..

περίπου σαν αυτό:

http://www.axd.gr/product_info.php?products_id=6385

Άμα έχει ήδη δοκιμάσει κανείς κάτι ανάλογο(αυτόματο) θα με βοηθούσε πολύ:115:

Link to comment
Share on other sites

Εγω εχω αυτο και δεν εχω κανενα προβλημα σε εικονα, αποκριση ή ηχο. Το μονο προβλημα ηταν οτι η μια μητρικη παιρνει μονο USB ποντικι και οταν εβαλα ανταπτορα δεν μου το αναγνωριζε σε κανενα απο τα δυο (το ποντικι). Αλλα αυτο παιζει να ηταν και προβλημα του ανταπτορα.

Link to comment
Share on other sites

φαίνεται καλό, αλλά 50 ευρώ είναι τσιμπιμένη λίγο η τιμή, εισαι γενιά ευχαριστημένος; αν και από καλώδια έχω αρκετά αλλά καλό είναι να έχω και backup. Όταν κάνεις αλλαγή από το 1 pc στο άλλο, στην έξοδο ήχου ακούγεται κάνα έντονο μπάπ;(αν χρησιμοποιείς ακουστικά η έχεις δυνατά τα ηχεία)

Πως και δεν προτίμησες αυτό ; http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1119931&catalog=23&category=69978293

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα, έχω αυτό εδώ και κανα χρόνο και δεν αντιμετωπίζω κανένα

πρόβλημα. Το μόνο μειωνέκτημα είναι οτι γυρνώντας στο analog την TFT μειώνεται λίγο η ποιότητα της εικόνας. Δεν επιρεάζεται η ποιότητα απο το KVM, μιας και χωρίς αυτό με αναλογική είσοδο στην οθόνη, η ποιότητα είναι ίδια.

KVM με DVI εκτός του οτι είναι πανάκριβα δεν έχω βρει στην ελλάδα.

Το πρόβλημα με τη σκίαση μάλλον είναι ελατωματικά αναλογικά στο KVM. Αν είναι σε εγγύηση γύρνα το...

Link to comment
Share on other sites

προσωπικά έχω kvm το φτηνότερο που είχα βρει (20 ευρώ) διότι με την τιμή που έχουν τα kvm με dvi (τότε περίπου 150 ευρώ) μπορεί κάποιος να αγοράσει δεύτερο μόνιτορ

όμως χρησιμοποιώ μόνο το km δηλαδή δεν έχω συνδέσει μόνιτορ πάνω του και έχω 2 μόνιτορ ένα για κάθε pc (dvi)

στο kvm έχω 1 keyboard 1 mouse ;)

Link to comment
Share on other sites

εγω χρησιμοποιώ το levelone το εχει το eshop, ειχα δουλεψει και κατι Noname κινεζικα κλπ αλλα ι θέλαν της ιδιες κάρτες γραφικών η είχαν πρόβλημα με τους ανταπτόρες των mouse

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.