Jump to content



Striker Extreme & OCZ Sli ready 1066 4 x 1GB RAM BSOD BSOD BSOD


elefunk

Recommended Posts

Kαλησπερα,

Εχω ενα Η/Υ

Mobo: Asus striker extreme

Proc: 9550 quad core

RAM: 4 x 1GB OCZ SLi Ready PC2 8500

VGA: 8600GT 256

Εδω και 1.5 χρονο που χρησιμοποιω τα Vista το pc μου βγαζει συνεχως BSOD.

Μπορω να πω οτι εχω κανει απειρα format αλλα ακρη δεν εβγαλα. Σκεφτηκα οτι φταιει το Utorrent γιατι οταν χρησιμοποιουσα τα XP ειχα κατι παρομοια προβληματα με το Forceware που εχει η striker extreme.(http://img264.imageshack.us/img264/6...8144143zw9.jpg)

Τοτε ειχα βρει στο foroum της Asus καποιες ρυθμισεις στο "Control Panel - Network Connections - Local Area Connection Properties - Sto configure pou leei gia Flow Control, Large Send Offload ktl...τις εκανα και ολα δουλεψαν καλα απ οτι θυμαμαι.

Τωρα με τα Vista εδω και 1.5 χρονο, δεν μπορω να βγαλω καμια ακρη.

Εχω μια υποψια οτι φταινε τα torrent clients. Ισως θα μπορουσατε να μου δωσετε καποια συμβουλη πριν κανω το επομενο μου format.

(Παραγγειλα και την P5KC γιατι εχω φρικαρει με τη Mobo)

* μια λεπτομερεια που παρελειψα ειναι οτι : εαν μου βγαλει μια φορα την μπλε οθονη, μετα δεν παιζει ρολο εαν εχω το Utorrent σε λειτουργια η οχι.

Επισης στη μπλε οθονη βγαζει το IRLQ NOT EQUAL μπλα μπλα.

και κατω λεει Technical problem -error (δεν θυμαμαι)

0x 000000A7 κατι τετοια...

τα νουμερα δεν ειναι παντα τα ιδια αλλα παρομοια

Δοκιμασα να απενεργοποιησω ολα τα checksum offload που υπαρχουν στα vista αλλα το προβλημα επιμενει. Ισως χρειαζεται format πριν να το κανω γιατι ηδη εχει χτυπησει η πρωτη μπλε οθονη.

Link to comment
Share on other sites

Βασικά και υπερφόρτωση της κάρτας δικτύου να ήταν, drivers είχες βάλει τους τελευταίους; δοκίμασες κάποια PCI-E gigabit; π.χ. http://www.zero1.gr/product_info.php?products_id=30579 η μια marvell PCI 10/100/1000.

Από την αλλη, έχεις το τελευταίο bios περασμένο η είσαι ακόμη με το αρχικό;:105: συνήθως ένα bios update διορθώνει ατέλειες με IRQ/ACPI/CPU compatibility/μνήμες κ.α.

Αν παρόλα αυτά δεν βγεί άκρη, (και να υποθέσω ότι δεν έχεις κάνει OC), μπορείς να την πάς RMA και να σου δώσουν η άλλη η την ίδια.

Κάνε και ένα memtest ήπως και το πρόβλημα είναι οι μνήμες.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα παιδες,

Εκανα το Memtest 2.01 με 2 x 1 gb Ocz sli ready 1066 πανω. Το αφησα περιπου 15 ωρες διοτι αλλα δεν τελειωνε. Εκανε συνεχεια Loop το τσεκαρισμα. Δεν μου εβγαλε κανενα error.

Το bios που χρησιμοποιω ειναι το ver 1603 που ειναι και το τελευταιο που κυκλοφορει. Το προβλημα επιμενει.

Χθες μου εμφανισε για 1η φορα το παρακατω μηνυμα "bios in this system not fully ACPI compliant"

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.