Jump to content



ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΠΑΝΝΕΚΙΝΗΣΗ


tim569

Recommended Posts

Για σας.Τις τελευταίες δύο ημέρες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, όταν κάνω επανεκκίνηση του υπολογιστή αυτός κολλάει, δηλαδή ενώ τερματίζει τα windows και σβήνει η οθόνη, το pc παραμένει ανοιχτό χωρίς να ξεκινάει ξανά.

Το κουμπί του reset δεν λειτουργεί, και αναγκάζομαι να τον σβήνω απο το κουμπί του power on-off και ανοίγωντας τον πάλι τότε ξεκινά κανονικά.

Έχεις κάποιος ιδέα για το πού οφείλεται αυτό το πρόβλημα και ξέρετε τυχόν λύση του ???

Link to comment
Share on other sites

Κατ αρχας ευχαριστω greek για την απαντηση.Nαι εχω εγκαταστησει καποια προγραμματακια και πιθανων εννοεις μηπως καποιο απ αυτο δημιουργησε προβλημα στους drivers. Αν ναι πως μπορω να καταλαβω ποιο προγραμμα δημιουργησε το προβλημα για να το κανω απεγκατασταση.Ιος δεν πιστευω να ειναι γιατι το κοιταξα.Μπορει να ειναι απο καπου αλλου το προβλημα?

Αλλαγη σε hardware δεν εχω κανει.Και παλι ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασε να κάνεις επαναφορά σε κατάσταση πριν τις αλλαγές μέσα από το System Restore. Αν παιξει κανονικά η επανεκκίνηση τότε ήταν από κάποιο πρόγραμμα και conflict με το h/w. Σε περίπτωση που δεν επανέλθει πας πολύ πιθανό για τροφοδοτικό σε πρώτη φάση γιατί στην επανεκκίνηση τραβάνε ρεύμα όλα τα υποσυστήματα μαζι και καταρέει σε σχέση την απλή εκκίνηση όπου ξεκινάνε ένα ένα κάθε φορά....

Link to comment
Share on other sites

OK Greek.Θα το κανω αυτο που μου γραφεις παρελειψα ομως να πω οτι την προηγουμενη εβδομαδα προσθεσα στο boot.ini για να εχω την ασφαλη λειτουργια στη λιστα στην εκκινηση το safeboot:minimal/sos/bootlog.safemode

και ω του θαυματος η ασφαλης λειτουργια δεν δουλευε καθολου.Θα δοκιμασω την επαναφορα αν δεν γινει τιποτα θα κανω format στο pc kαι αν δεν εχω αποτελεσμα παμε για τροφοδοτικο.!Ευχαριστω για τις συμβουλες!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.