Jump to content



Πρόβλημα με μνήμες (CORSAIR) !!!!!!!!!!


Recommended Posts

Παιδια καλησπερα! Πριν απο περιπου 1 χρονο αγορασα ενα καινουργιο υπολογιστη τα specs του ειναι Μοbo : M2N32-SLI DELUXE CPU : AMD Athlon 64 X2 6000+ GPU : ATi RADEON 2900XT και το κυριοτερο RAM : CORSAIR XMS2 DDR2 2GB (2X1GB) PC2-6400 (800MHZ) CL5 DUAL CHANNEL KIT. Πριν απο 2 μερες αγορασα αλλο ενα ζευγαρι μνημων ακριβως το ιδιο μονο που οι συγκεκριμενες ειχαν διαφορετικο timing δηλαδη οι αρχικες μου εχουν 5-5-5-12-2Τ ενω οι καινουργιες 5-5-5-18-2Τ.

Το προβλημα ειναι οτι οταν εβαλα μεσα τις μνημες στα slots που ηταν ελευθερα και ανοιξα το pc φορτωνε κανονικα τα windows αλλα οταν προσπαθουσα να τρεξω καποιο προγραμμα μου εβγαζε error και οτι πρεπει να τερματιστει το προγραμμα ετσι και στα παιχνιδια επεζα λιγο και με πεταγε εξω και αρκετες φορες Μπλε οθονη και restart (που σε μερικες περιπτωσεις δεν γινοταν καθολου γιατι κολουσε).

Μπηκα στο Bios για να ρυθμισω manual τα timings αλλα και παλι τιποτα τα ιδια ... Εκανα και αρκετες αλλαγες στα slots τιποτα το προβλημα σινεχιζει. Εκανα και ενα memtest και το μονο που εβγαζε ηταν errors συνεχεια. Το περιεργο ειναι οτι μωλις εκανα ενα bios update οι μνημες που εχω μεσα δεν ειναι οι καινουργιες αλλα οι παλιες και διχνει οτι δουλευουν σε 5-5-5-18-2Τ σε σχεση με το 5-5-5-12-2Τ του παλιου BIOS

λετε να ειναι προβληματικες οι μνημες ????? Τι μου Προτεινετε??? Ευχαριστω προκαταβολικα για οποιες απαντησεις !!!!

Link to comment
Share on other sites

Πως γινεται να ειναι ακριβως οι ιδιες κ να εχουν διαφορετικα timing?Εισαι σιγουρος οτι ειναι οι ιδιες?

ναι φιλε μου οι ιδιες το μονο που αλλαζει ειναι τα timings!! πανω δεξια σορρυ για την photo αλλα η camera ειναι λιγο χαλια !!!

post-1267-1442175328,0867_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Λογικο μου ακουγεται. Πλεον έχεισταματήσει, το πιο πιθανό, η παραγωγή των chip που είχε το παλιό κιτάκι και τα νέα που έχουν θέλουν αυτά τα timings.

Οπως και τα ballistix είχαν D9GMH κάποτε και πλέον έχουν άσχετα τσιπάκια και είναι και single sided...

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει μια πιθανότητα οι καινουργιες σου να εχουν πρόβλημα..βάλτες πάνω μόνες τους και κανε memtest

Συμφωνω,load set-up defaults,βαλε τα timings και το ρευμα για τις μνημες manually,βαζε μια μνημη επανω την φορα και τρεξε memtest86+ να δεις αν εχει καποια προβλημα.

stealth

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνω,load set-up defaults,βαλε τα timings και το ρευμα για τις μνημες manually,βαζε μια μνημη επανω την φορα και τρεξε memtest86+ να δεις αν εχει καποια προβλημα.

stealth

τα εχω κανει και αυτα μωλις εκανα το memtest μονο για τις καινουργιες απο τιν αρχη errors να φανταστειτε το αφισα κανα 15 και ειχε 1000 errors και συνεχιζε ....:011: θα τις επιστρεψω στο καταστημα για να τις τσεκαρουν και οι ιδιοι .... Ελπιζω μονο να μου τις αλλαξουν ....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.