Jump to content



Προβλημα σε format σε laptop...Επειγον!!


ptolemeos

Recommended Posts

Εχω windows vista home premium 32bit κ ηθελα να κανω format. Επειτα απο ενα post που διαβασα -που ελεγε οτι μπορω να κανω το κανονικα, αρκει να κατεβασω τους drivers- αποφασισα να το δοκιμασω....Εβαλα το CD των windows και πηγε μια χαρα μεχρι που εφτασε στο σημειο completing installation. Εκει εχει κολλησει τωρα για περιπου 1 ωρα χωρις να κανει τιποτα.... Τι να κανω τωρα??? Ειναι επειγον!! :022: :022: :022: :022: :(

ptolemeos added 21 Minutes and 34 Seconds later...

Ρε παιδια, πραγαματικα ειναι επειγον!! Δεν αστειευομαι....Να τον κλεισω? Τι να κανω?! Εχει κολλησει εδω κ 1,5 ωρα!!!!!

ptolemeos added 23 Minutes and 38 Seconds later...

Τελικα τον εκλεισα κ κ παω να ξαναπερασω τα vista. Πραγματικα η βοηθεια σας ειναι απαραιτητη....

Link to comment
Share on other sites

Το προβλημα δεν εχει λυθει ακομα...Επανελαβα την εγκατσταση κ κολλησε ΞΑΝΑ στο ιδιο σημειο, δηλαδη στο completing installation. Υπαρχει καποιος εδω που να μπορει να μου πει τι να κανω ή να το παω σε καποιον τεχνικο?

Link to comment
Share on other sites

Συγγνωμη, δεν ειδα το μνμ σου. Σε ενα αλλο thread καποιος ειπε οτι η εγκατασταση των vista σε laptop γινεται οπως στα desktop -την οποια την εχω κανει πολλες φορες. Αν εννοεις για format, ναι εσβησα τον δισκο. ΜΠορεις να με βοηθησεις?

Link to comment
Share on other sites

Ας τα πάρουμε ένα ένα. Πρώτα..τι laptop έχεις? Μέχρι το σημείο εκείνο η εγκατάσταση γίνεται κανονικά? Είδες μήπως είναι γρατζουνισμένο το dvd? Δοκίμασες αλλού να κάνεις εγκατάσταση το dvd να δεις εάν είναι εντάξει? Με άλλο dvd δοκίμασες?

Link to comment
Share on other sites

Καλα. Ευχαριστω παντως για τη βοηθεια σου.....

ptolemeos added 8 Minutes and 10 Seconds later...

1ον: HP Pavilion DV5 1020 ev, 2ον: το CD των windows ειναι αυθεντικο κ δουλευει κανονικα, 3ον: δεν ειναι γρατζουνισμενο, 4ον:υπαρχουν 5 σταδια τα οποια με τη σειρα ειναι copying files, expanding files, installing features, installing updates, completing installation κα τα εκετελει ολα κανονικα μεχρι το τελευταιο. Σε προηγουμενο thread του forum με τιτλο "φορματ σε λαπτοπ" που ειχε τεθει το θεμα, για το κατα ποσο ειναι εφικτο, ειχε απαντηθει πως για τα ειναι το ιδο οπως κ στα desktop. Δηλαδη, εγκαθιστω τα vista πρωτα κ στη συνεχεια περναω τους drivers. Ποιο ειναι το προβλημα λοιπον?

ptolemeos added 2 Minutes and 3 Seconds later...

Τη στιγμη που σου το στελνω αυτο το pc ειναι ακομα κολλημενο. Εχω κανει πολλες φορες format σε desktop κ δεν ειχα προβλημα.

Link to comment
Share on other sites

Οταν εβαλα για 3η φορα το CD των windows, δουλεψε κανονικα. Δηλαδη εκανε παλι ολη τη διαδικασια μονο που δεν κολλησε ξανα στο ιδιο σημειο. Τωρα εγκαθιστω τους drivers. Σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια σας!! :):)

Link to comment
Share on other sites

Απ'ότι βλέπω η ίδια η ΗΡ δίνει τα vista home sp1, οπότε λογικά δεν έπρεπε να έχεις πρόβλημα. Εφόσον είναι στο τέλος, κάτι δεν του αρέσει.

Δες εδώ:

http://forums.techarena.in/vista-setup-install/674475.htm

Επίσης δες τις ρυθμίσεις σου για τον σκληρό μέσα στο bios και εάν τον βλέπεις κανονικά κατά την εγκατάσταση.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.