Jump to content



ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ ΗΧΗΤΙΚΩΝ Κ ΒΙΝΤΕΟ


talin190

Recommended Posts

Μήπως ξέρετε που να απευθυνθώ για να απομαγνητοφωνηθεί ηχητικό δύσκολης καταγραφής(εννοώ ότι δεν ακούγονται πολύ καλά, αλλά θέλω να βγάλει φράσεις επικίνδυνες που λέει κάποιος και φαίνεται ότι κάνει επικίνδυνες ενέργειες για την υγεία μου). ειναι πολύ σοβαρό. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Link to comment
Share on other sites

Υποθετικά μπορείς να δοκιμάσεις σε κανα στούντιο. αλλά μπορεί να μήν συμφωνήσει κάποιος να στο φτιάξει λόγο του περιεχομένου.

Αν είναι ξεκάθαρο απο το περιεχόμενο ότι κινδυνέυεις με κάποιον τρόπο απο κάποιον άλλο, φαντάζομαι ότι η αστυνομία μπορέι να το "καθαρίσει" και να πράξει αναλόγως.

Link to comment
Share on other sites

η αστυνομία σε καταγγελίες δεν παραλαμβάνει βίντεο. Δεν ξέρω πως γίνεται και σε ποιο τμήμα καλείς για να ασχοληθεί η αστυνομία. Δηλαδή να πάω στο αστυνομικό τμήμα να τους πω να το κοιτάξουν? Δεν θα δεχτούν. Γιατι και άλλη φορά που είχα ισχυρό βίντεο αποδεικτικό για κάποιο άλλο θέμα, μου είπαν απαγορεύεται να παραλάβουν τέτοια μέσα. Και έχει καταγραφεί σε σπίτι του φίλου μου όπου είναι παράνομο σε ξένο σπίτι που δεν είναι σπίτι μου. Μου έριχνε παρασθησιογόνο στο καφέ και ακούγεται αυτό, και όταν σταμάτησα να πηγαίνω πλέον μου σταμάτησαν όλα τα συμπτώματα που είχα.

Link to comment
Share on other sites

εγώ έχω βγάλει φράσεις και ακούγονται,λέγονται και άλλα αλλά ακούγονται πάρα πολύ σιγά και δεν τα έκοψα. Αυτά ακούγονται που έκοψα με πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου. Αλλά το θέμα είναι ότι θέλω να απομαγνητοφωνηθεί και από κάποιον ειδικό για να είμαι εντελώς βέβαιη ότι ακούστηκαν αυτές οι φράσεις, όπως πρωί πρωί, να λέει ο γιός στο πατέρα βάλτης κόκα, στον καφέ της, λευκό.. Εγώ είχα υπόνοιες απο καιρό αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω. Δεν με άφηνε ποτέ να φτιάξω καφέ, σηκωνόταν από τα ξημερώματα να τον φτιάξει. Είχα μπει ξαφνικά και έκανε απότομες κινήσεις. Καθώς τον έφτιαχνε για να τον πάρω στο αυτοκίνητο, μετά εγώ όταν έφευγα τον πέταγα και αγόραζα στο δρόμο καθώς πήγαινα στη δουλειά μου. Είχα πολλά συμπτώματα όπως ζάλη, σφιξίματα περίεργα στο κεφάλι κλπ. Ετρεχα να κάνω αξονικές αλλά δεν μου έβρισκαν τίποτα.

Link to comment
Share on other sites

Talin μην απευθύνεσαι αποκλειστικά εδώ..Ναι είναι meeting point αλλά το θέμα που συζητάς έχει να κάνει με κίνδυνο της υγείας σου,έτσι δεν είναι αυτό που πιστεύεις;;

Πολύ απλά κάνε αιματολογικές εξετάσεις κι πήγαινε τα αποτελέσματα στην αστυνομία.Επιπλέον υπάρχουν και οι γνώστοι ντετέκτιβ,αν επιθυμείς να το προχωρήσεις το θέμα έως το τέλος...

Υπάρχει επίσης η Δίωξη Ναρκωτικών κι δεν είναι απλοί αστυνομικοί της γειτονιάς..

Και το στούντιο που σου είπαν είναι μια πολύ σωστή κίνηση αλλά εξαρτάται από τον ίδιο..Κάνε αυτές τις κινήσεις..

Link to comment
Share on other sites

παιδιά εάν έριχνε παραισθησιογόνα, πρέπει μέσα σε τρείς ημέρες να κάνεις τις εξετάσεις από τότε που έχεις την ουσία στο αίμα σου. Το διάβασα παντού αυτό, ακόμα και αυτοί παίρνουν συστηματικά ναρκ. και τους συλλάβουν εάν περάσουν 3 μέρες δεν δείχνει τίποτα.

οσο για την αστυνομία δεν δέχεται τέτοια, και είμαι παράνομη μέσα στο σπίτι του.

ευχαριστώ πάντως.

Link to comment
Share on other sites

Ισως το καλυτερο θα ηταν να μιλησεις με καποιον ντετεκτιβ κ καποιον δικηγορο.Σιγουρα παντως με εξετασεις αιματος κλπ δε μπορεις ν αποδειξεις τπτ.Μονο αν βιντεοσκοπηθει η στιγμη που σου ριχνει οτι σου ριχνει στον καφε.

Link to comment
Share on other sites

Ουτε αν βαλεις ντετεκτιβ θα κανεις κατι. Διοτι κ αυτο ειναι παρανομο κ παλι δεν θα το δεχτουν στην αστυνομια. Ειτε βιντεοσκοπησεις ειτε μαγνητοφωνησεις το συμβαν δε θα μπορεσεις να κανεις κατι. Διοτι οπως ειπες κ πιο πανω υπαρχει καποιος σχετικος νομος που το απαγορευει. Κατι με την προστασια προσωπικων δεδομενων νομιζω. Κ με εξετασεις παλι δε μπορεις να κανεις κατι αφου μπορει να ισχυρισθει οτι δεν τις εριξε αυτος τις ουσιες αλλα τις πηρες μονη σου. Αυτο που θα ελεγα εγω να κανεις ειναι να συμβουλευτεις εναν δικηγορο, οπως ειπε κ ο lunatic πιο πανω. Για να αποδειξεις κατι τετοιο στο δικαστηριο (αν θες να το πας ως εκει) πρεπει να βιντεοσκοπηθει αυτος που κανει κατι τετοιο, την ωρα που το κανει αλλα οχι απο ιδιωτη. Πρεπει να το κανουν αστυνομικοι οι οποιοι κ θα καταθεσουν. Αυτα απο 'μενα. Ελπιζω να βοηθησα...

Link to comment
Share on other sites

Για την αστυνομία θα πρέπει να απευθυνθείς στην Ασφάλεια και όχι σε κάποιοτμήμα.Αυτοι θα κάνουν ότι πρέπει έχει το ανάλογο τμήμα Απειλής Κατα΄της Ζωής (ή όπως αλλιώς λέγεται) όπως αντίστοιχα έχει τμήμα εκβιασμών κλπ. Επίσης μπορείς να αποτανθεις σε έναν εισαγγελέα και με το υλικό ή τα στοιχεία που έχεις να ζητήσεις τη γνώμη του ή την συμβολή του. Ειδικα ο τελευταίος αν κρίνει από το υλικόβασιμες τις υποψίες μπορει είτε να κινησει την Ασφάλεια να πάρειμέτρα ή να στείλει στα εργαστήρια της για να επερξεργαστού το υλικο και να κινηθεί αυτεπάγγελτα.

Link to comment
Share on other sites

εχει συγκεκριμένη διεύθυνση ηλεκτρονική η ασφάλεια? ο εισαγγελέας ή η ασφάλεια άμα μου πουν είναι παράνομο που έκανες καταγραφή στο σπίτι του, και βρω το μπελά μου εγώ τελικά?

Link to comment
Share on other sites

Συγγνωμη για την αργοπορημενη απαντηση. Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, δε νομιζω οτι ενας εισαγγελεας θα ειναι τοσο στενομυαλος (κ ακολουθησει κατα γραμμα το νομο) ωστε οταν του παρουσιασεις το εν λογω video (που δειχνει καποια εγκληματικη εις βαρος σου ενεργεια) να σου προσαψει κατηγοριες γι' αυτο. Θα σου πει βεβαια οτι ειναι παρανομο αυτο που εκανες κ θα στειλει -πιθανοτατα- το video για αναλυση στο Εγκληματολογικο ή σε καποιο ειδικο εργαστηριο ή σε κατι παρενφερες. Μολις βγουν τα αποτελεσματα κ αποδειχθει πως δεν ειναι πλαστη η βιντεοσκοπηση υποθετω πως θα παρει την κατασταση στα χερια του κ θα κινησει τα καταλληλα νηματα για παρακολουθηση του δραστη απο την ΕΛ.ΑΣ. Ετσι ωστε τα αποδεικτικα στοιχεια να μπορουν να σταθουν κ σε μια μελλοντικη δικη. Επισης, για μια τετοιου ειδους υποθεση καλο θα ηταν να πας στα κεντρικα της ΕΛ.ΑΣ για να σε βοηθησουν. Για καποια ηλεκτρονικη σελιδα ειδικα για την Ασφαλεια δεν γνωριζω κ ουτε βρηκα. Μονο την κεντρικη σελιδα της αστυνομιας που δε νομιζω να σε βοηθησει κ πολυ....

http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=34&Itemid=13〈=

Link to comment
Share on other sites

Οχι ο εισαγγελεάς δεν θα κινηθεί εναντίον σου , ειναι πτάισμα μπροστά σε αυτά που ισχυρίζεσαι ειδικά αν έχει να κάνει με ναρκωτικα όπως λες μπορει να σκάσει πρέφα καιη Δίωξη κλπ. Γενικά θα δε βοηθήσει και θα σου δώσει οδηγίες.. Αν από την άλλη υπάρχει τόσος μεγάλος κίνδυνος κάνε μια υπέρβαση και πληρωσε μια επίσκεψη σε έναν δικηγόρο να σου εξηγήσει λεπτομερώς τα βήματα....

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

παιδιά έχω στείλει σε μία εταιρεία τρίχες που συνεργάζεται με την αμερική όπου μέσω dna θα διαπιστώσει χρήση κάποιων ναρκωτικών ουσιών 90 μέρες από τη χρήση. Οταν θα πάρω τα αποτελέσματα θα σας πω. Επίσης έχω βρει και στούντιο όπου ηχογράφησε σε υψηλούς τόνους και άκουσε και αυτός αυτά που είχα φτιάξει μόνη μου, έχω και τα αυθεντικά βίντεο και τα κομμένα από μενα, αύριο θα πάρω και τις απομαγνητοφωνήσεις από το ίδιο το στούντιο που έκανε την ηχογράφηση. Κάνω πρώτα τέτοιες ενέργειες και μετά θα ασχοληθώ με εισαγγελέα κλπ. για να μπορώ να έχω κάποια στοιχεία πριν πάω.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.