Jump to content



Τί διαφορά έχουν?


al-(alvise)

Recommended Posts

Ρε παιδιά ποιά η διαφορά στους 2 δίσκους που στα αδρά τεχνικά χαρακτηριστικά είναι φαινομενικά ολόιδιοι, αλλά στην τιμή όχι?

Βρήκα πχ τον 1ο 80ευρά και τον 2ο 100.

WESTERN DIGITAL 320GB WD3200BEKT SCORPIO BLACK SATA 7200

WESTERN DIGITAL 320GB WD3200BJKT SCORPIO BLACK SATA 7200

Σε γενικές γραμμές, μιλώντας απλά για το λειτουργικό και όχι για δεδομένα, σε ένα laptop της σειράς που τρέχει vista, θα ήταν μεγάλη η διαφορά στην απόδοση με έναν SATA II 7200 (σαν πχ αυτούς που προανέφερα) σε σχέση με έναν SSD 32GB που έχει παρόμοιο κόστος?

Στη διάρκεια της μπαταρίας θα δέι κανείς διαφορά?

(καίει ο SSD λιγότερο απο τον 7200rpm)

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

νομίζω πως ssd σε laptop δεν αξίζει.... αποψή μου...και γενικά ο ssd δεν αξίζει ακόμα γιατί έχει ακόμα χώρο για βελτιώσεις..... οι καλοί ssd κοστίζουν τρελά...βλέπε 450++++ οπότε καλύτερα ένας 7.200 με 32mb buffer και 500++Gb που βρίσκεις και με 55€..

Link to comment
Share on other sites

SSD για laptop εκτός αν θέλεις σώνει και καλά να "κουβαλάς" 300GB δεδομένα μαζί σου.

Οι τιμές δεν είναι πλέον απαγορευτικές και δεν χρειάζεσαι τον κορυφαίο SSD. Λίγη προσοχή χρειάζεται στην επιλογή βέβαια καθώς κυκλοφορούν και "μπανάνες".

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.