Jump to content



Πάγωμα κατά την εγκατάσταση Joystick


Wizard!

Recommended Posts

Έδωσα σε ένα φίλο μου ένα τιμόνι της Microsoft, το κλασσικό Sidewinder Force Feedback. Επειδή δεν είχε είσοδο gameport (και αυτό το τιμόνι δεν είναι usb), του αγόρασα μια απλή κάρτα ήχου με gameport. H κάρτα εγκαταστάθηκε κανονικά, αφού κάναμε disable την onboard κι αφαιρέσαμε τους προηγούμενους drivers. Επίσης είδε κανονικά στο device manager το gamport.

Πάω λοιπόν στο control panel, επιλέγω Game Controllers και πατάω Add. Επιλέγω Microsoft Sidewinder (automatic) και 1-2" αφού πατήσω το ΟΚ, το μηχάνημα παγώνει εντελώς... Αρχικά το ποντίκι, και μετά από λίγα δευτερόλεπτα και το πληκτρολόγιο, με αποτέλεσμα να μη μπορώ να κάνω τίποτα... κι αναγκαστικά reset.

Όσες φορές και να δοκίμασα, είτε με το τιμόνι συνδεδεμένο είτε όχι, το ίδιο. Έβαλα, έβγαλα τους drivers, δοκίμασα drivers από το CD και από το site, το ίδιο. Έκανα win-update, όπου ήθελε να βάλει άλλους drivers, που όμως ήταν του 2005, το ίδιο... Δεν κατάφερα με τίποτα να το εγκαταστήσω.

Καμιά ιδέα;

Win XP SP3 με όλα τα updates, μητρική Asus P5RD1-VM.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.