Jump to content



Απορια με χωρητικοτητα σκληρού


Fitas

Recommended Posts

Καλησπερα,ο σκληρος δίσκος μου είναι 400gb και αυτή την στιγμή δειχνει οτι εχω εγκατεστημενα 135gb υπολοιπο χωρητικότητας λεει οτι έχει 30gb μπορειται να μου πειτε που πηγαν τα υπολοιπα γίγα?Εχω vista 64bit.

Link to comment
Share on other sites

Στον πίνακα ελεγχου λεει οτι χρησιμοποιουνται 135γιγα εαν αφαιρεσουμε τα 370 μενουν 235 γιγα τότε γιατι λεει οτι εχω μονο 30 γιγα ελευθερα?

Fitas added 6 Minutes and 38 Seconds later...

φιλε wizard to εκανα αλλα δεν ξερω να κανω screenshot

Link to comment
Share on other sites

Φίλε αν κατάλαβα σωστά διαβάζεις το 135 από το Programs and Features του control panel σε windows vista, έτσι; Αυτό το νούμερο αφορά το χώρο που "τρώνε" μόνο τα εγκατεστημένα προγράμματα. Τα υπόλοιπα είναι σε αρχεία συστήματος(windows), αρχεία video, μουσικής, zip, έγγραφα, φωτογραφίες, κλπ που δεν βρίσκονται στην κατηγορία "εγκατεστημένα προγράμματα". Όλα καλά είναι τέλος πάντων.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Το ξέρω ότι δεν είναι, αλλά γιατι να μην προτείνουμε freeware προγράμματα, που είναι εξίσου καλά;

Αυτό που γίνεται είναι ότι πάει ο άλλος στο σαιτ, βλέπει 50ευρώ, και το κατεβάζει πειρατικό.

Αφού ξέρουμε ότι έτσι γίνεται, γιατί να μην σπρώχνουμε τον κόσμο σε νόμιμες λύσεις;

Link to comment
Share on other sites

Δοκιμασα το Auslogic defrag κ δεν μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ικανοποιημενος.Που λεει το ποσοστο του fragmentation πριν αρχισει η διαδικασια?Το λεει μονο μετα.Μου λεει οτι ειχα 0,83% ενω το tuneup μου ελεγε 2,2%.....Απο ταχυτητα ειναι αρκετα καλο παντως.To tuneup δεν ειναι freeware αλλα δεν κανει μονο defrag...Κανει κ πολλα αλλα χρησιμα πραγματακια κατα τη γνωμη μου.Το bootspeed της auslogic φαινεται καλο παντως.Δε ξερω τωρα το δοκιμαζω

Link to comment
Share on other sites

Εγώ είχα αγοράσει το Diskeeper, και πίστεψέ με δεν έχει καμιά διαφορά στην απόδοση του συστήματος με autodefrag σε σχέση με το JKdefrag που κάνει μια φορά την μέρα.

Επίσης, τα προγράμματα αυτά χρησιμοποιούν διαφορετικούς αλγόριθμους βελτιστοποίησης και έχουν διαφορετικά κριτήρια.

Όπως τα spyware ένα πράμα, το ένα σου βγάζει spyware (και καλά) το άλλο δεν σου βγάζει. Και εσύ λες, "α, αυτό βγάζει παραπάνω, άρα είναι καλό."

Link to comment
Share on other sites

Οχι δεν ειπα γι αυτο την διαφορα.Απλα το Ο&Ο το ειχα Trial κ εμοιαζε πολυ με το tuneup κ επειδη ακουω απο παντου πολυ καλα λογια για το Ο&Ο γι αυτο το ειπα.Το tuneup το εχω κ ειναι πολυ καλο.Το 2009 το ειχα βαλει για λιγο TRial κ δεν μου αρεσε κααθολου.Απλα εχει κ πολλες αλλες λειτουργιες που νομιζω ειναι χρησιμες.Αλλα απ οτι βλεπω τωρα το bootspeed ειναι αντιγραφη του tubeup κ κανει μονο 30$.20$ φθηνοτερο απ το tuneup.Επομενως προτεινω το bootspeed επειδη ειναι πιο φθηνο κ μου φαινεται το ιδιο με το tuneup...

Link to comment
Share on other sites

Επι της ουσίας πάντως, τελικά δεν υπάρχει τρόπος αξιολόγησης αυτών των εφαρμογών, και δεν έχω βρει κάτι στο δίκτυο.

ΙΜΟ, βάλτε ένα δωρεάν γιατί τελικά η φύση των Windows και του NTFS είναι που νικάει.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.