Jump to content



Πρόβημα με Port Forwarding, mtorrent HELP


nexis72

Recommended Posts

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.

Προσπαθώ να ανοίξω την θύρα 14379 που χρησιμοποιεί το utorrent. Ενώ κάνω ότι χρειάζεται (η τουλάχιστον έτσι πιστεύω) το µTorrent Port Checker μου βγάζει error.

Να πώ οτι έχω δύο modem router. Το ένα είναι level one Fbr-1161 και το άλλο ένα baudtec που μου έδωσε η otenet. Όποιο και να δοκιμάσω το πρόβλημα παραμένει. Αυτή την στιγμή πάντως χρησιμοποιώ το Level one.

Να πώ λοιπόν τι κάνω μήπως βρεθεί κανένα λάθος..

Ανοίγω την σελίδα του modem πάω στο advanced setup --> nat--> virtual server και φτιάχνω ένα νέο rule με start και end port number το 14379. Μετά βάζω και το ip adress που το βρίσκω απο την σελίδα του µTorrent Port Checker στο σημείο που λέει "Checking port 14379 on 94.71...". Κάνω save δοκιμάζω πάλι το test του mtorrent πάλι error...

HEEEEEELPPPPPP

Link to comment
Share on other sites

Το λάθος βρίσκεται στην Ip που βάζεις.Πρώτα δήλωσε μια static ip στο μηχάνημά σου πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις του Local lan και μέσα στα properties βρές το tcp/ip και πάλι Properties.Εκεί δίνεις την Ip του pc,πχ 192.168.1.2 και default gateway+DNS την Ip του router,πχ 192.168.1.1.

Άρα η ip που θα βάλεις στο virtual server είναι η ip του μηχανήματος κι όχι του αυτή που παίρνεις απ'τον isp (στην περίπτωσή μας η 192.168.1.2)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.