Jump to content



Η καρτα μπλοκαρει το ιντερνετ


Lovermanah

Recommended Posts

Καλησπερα.

Πηρα μολις πριν λιγο την ATI Radeon HD4850! εγκατεστησα drivers ομως μετα την επανεκινηση λειτουργουσαν ολα κανονικα ομως δεν εβρισκε το ιντερνετ το ασυρματο...τωρα που τους απεγκατεστησα πιανει ιντερνετ και μπορεσα να σας γραψω...στο ιντερνετ συνδεεται με μια καρτα δικτυου της ASUS το συστημα της υπογραφης(με αλλαγμενη καρτα γραφικών και Windows vista 32x)τι μπορω να κανω? να κατεβασω παλαιοτερη εκδοση? περιμενω προτασεις ειναι αναγκη!

Link to comment
Share on other sites

ati στο μεγαλείο σου όπως πάντα με τούς drivers σου!

για προσπάθησε μια παλαιότερη εκδοσή η ati το έχουνε αυτό πετάνε έξω αρκετούς drivers.

κατά τα άλλα είναι πολλή καλές κάρτες ίσως και η καλύτερες παρόλο που έχω nvidia άλλα το πρόβλημα με τούς drivers έχει παραμείνει!!

δοκίμασε το και βλέπεις!!ίσως και άλλοι το ίδιο θα σου πούνε από εδώ που έχουνε δοκιμάσει!!

καταρχήν το λες και μόνος σου ότι μόλις τους βγάζεις έχεις internet άρα σε ολους το μυαλό εκεί θα πάει στην παλαιότερη έκδοση!!

η ταπηνη μου γνώμη!!!

Link to comment
Share on other sites

Άλλη κάρτα δικτύου έχεις; θα προτιμούσα PCI αντί USB λόγω αξιοπιστίας. Οι USB δεν δουλεύουν πάντα.

Από την κάρτα δικτύου έχουν βγει ποιο πρόσφατοι drivers;(ίσως να είναι και αυτό)

Link to comment
Share on other sites

παιδιά το ίδιο πρόβλημα έχει φίλος...έβαλε κάρτα 4850 και όταν συνδέει δίσκο στο pc τα άλλα usb δεν δουλεύουν και ούτε ο δίσκος ...οπότε κάνει restart...αλλά και με usb wifi το ίδιο κάνει...έχει κάνει κάμποσα format και drivers και τίποτα....Σίγουρα δεν είναι mobo ή psu και είναι η Vga????

Δεν υπάρχει με την καμία να τα έπαιξε η Mobo του Lovermanah ???Γιατί εγώ στο φίλο μου του είπα πας πλαίσιο να κοιτάξουν την Mobo....

Link to comment
Share on other sites

η μητρικη δεν υπαρχει περιπτωση γιατι της εχω αλλαξει θυρες εχω δοκιμασει τα παντα. Βγαζω drivers και δουλευει μια χαρα τροφοδοτικο ειναι ολοκαινουριο μιας βδομαδας...

Link to comment
Share on other sites

Θα σου πω ενα προβλημα που ειχα εγω που ηταν εξισου περιεργο.Ειχα vista 32bit κ 2giga ram.Η καρτα δυκτιου μου ειναι μια netgear.Οταν αγορασα αλλα 2giga ram κ τα εβαλα δεν δουλευε η netgear.Νεκρη τελειως.Τα εβγαζα κ δουλευε.....Εκανα φορματ εκανα τα παντα.Κανενα απολυτως αποτελεσμα.Μεχρι που εβαλα vista 64bit κ ολα δουλευουν ρολοϊ.....Φυσικα το προβλημα μου καμια σχεση με το δικο σου αλλα για καλο κ για κακο παρε την καρτα δυκτιου σου παρε κ την καρτα γραφικων σου κ βαλτες πανω σε ενα μηχανημα με 64μπιτα vista.Ποτε δε ξερεις.....

Link to comment
Share on other sites

μια ερωτηση...αν κατεβασω τα 64χ με τον κωδικο που εχω απο τα 32χ θα παιζουν?(τα 32 ειναι αυθεντικα)

Ναι κανονικά, ο κωδικός έχει σημασία. Εγώ έτσι έχω 64Bit με όλα τα updates.

Υ.Γ. Χμμ.. μήπως έχεις και το sp1 περασμένο; με κάποια hardware είχε θέματα. Εγώ είμαι χωρίς το sp1 και παίζουν όλα ρολόι!

Link to comment
Share on other sites

Κάτι τελευταίο που δεν το σκεφτήκαμε, άλλαξε το Channel που εκπέμπει ο Access point η router που έχεις, το Channel 6 κάνε το Channel 10 η Channel 8, υπάρχει περίπτωση να συγκρούονται και ξένα δίκτυα που ως default είναι στο Channel 6! Μετά την αλλαγή ξανά κάνε scan, αν πάλι δεν γίνει τίποτα βγάλε το sp1 και δοκίμασε πάλι.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάντως που έχω τα Ultimate αγορασμένα κανονικά (όχι dsp), στη συσκευασία έχουν και τις δύο εκδόσεις, αλλά μόνο ένα κωδικό. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα ισχύει και για τις DSP εκδόσεις.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.