Jump to content



αντικατασταση ποτενσιομετρου


heavyaris1442169162

Recommended Posts

ρε παιδια, εχω εδω και 5-6 χρονια τα creative 4.1 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, τα εχουν βγαλει τα λεφτα τους και με το παραπανω..

τον τελευταιο χρονο ομως, το ποτενσιομετρο κανει νουμερα (αυξομειωνει τη ενταση μονο του), σκεφτηκα να το αλλαξω με καμμια πατεντα, αλλα εχει επανω του και το on-off..

γνωριζει κανεις αν γινεται να παραγγειλω απο καπου? ή ακομη καλυτερα αν εχει συμβει το ιδιο σε καποιον, πως το αντιμετωπισε?

ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Και εγω ειχα κατι creative 5.1 (τα εδωσα στον αδερφο μου :033:). Και το δικο μου εκανε κατι κολπα με το ποτενσιομετρο... Μαλλον γιατι ειχα ψιλοστραβωσει το καλωδιο :105:. Αυτο που εκανα ηταν να το αλλαξω θεση και να το ανοιγω σιγα σιγα. Τωρα το σιγα σιγα που βοηθουσε δεν ξερω, παντως σταματουσε τα κολπα.

Link to comment
Share on other sites

Eγω ειχα τα ιδια και μετα τα 5.1 οπου παρουσιασαν το ιδιο και το αντιμετώπισα κανοντας τα δώρο και αγοραζοντας logitech. Σοβαρα μιλαω.

Δεν ειναι δουλεια αυτή να παιρνεις ηχεια και μετα απο λιγο καιρο να τα παιζει το ποτενσιομετρο.

Tους ειχα στείλει email και ουτε που απαντησαν.

Ενώ απο την αλλη οταν εριξα και εσπασα εγώ το ενα απο τα Ζ5500 τους το ειπα και μου στείλαν άλλο δωρεάν ενώ ξαναλέω το εσπασα εγώ (καταλάθος βέβαια).

Τα creative ΗΤΑΝ καλα επι εποχής cambrige soundworks.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.