Jump to content



Star Wars KotOR II and influence


Ebon Page

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά. Υπάρχει κανένας που αυτή τη στιγμή παίζει το KotOR 2;; Το παιχνίδι είναι πραγματικά πολύ καλό. Το μόνο που νομίζω οτι δεν λειτουργεί πολύ σωστα είναι η influence που υποτίθεται οτι έχει ο κεντρικός χαρακτήρας στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Στο παιχνίδι μπορείς να στρέψεις τους συντρόφους τόσο στη light side οσο και στην dark side. Παρ' ολ' αυτά οση επιρροή και άν ασκείς πάνω τους δεν φένεται πουθενά ούτε στην συμπεριφορά και τις ενεργειες τους ούτε στον δικό τους δείκτη light/dark side. Αντιμετωπίζει και άλλος αυτό το φαινόμενο ή εγώ δεν κάνω κάτι σωστά. Κάποια λύση ή προταση;;

Και κάτι άλλο. Ορισμένα video cuts του παιχνιδιού όσον αφορά την ποιότητα εικόνας είναι απαράδεκτα. Τι να πω....

post-2540-1416071683,3284_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

To τερμάτισα χτες.

Απ'όσο είδα , κανείς δεν άλλαξε alignment με βάση την επιρροή μου.

Απλά κέρδισαν σε στατιστικά ή άλλες δυνατότητες , κάποιοι βοήθησαν τις δικές μου δυνατότητες και βέβαια κάποιοι είχαν και ενδιαφέροντα side-quests.

Αλλά σε συμπεριφορά/διαλόγους και στην μπάρα light/dark δεν είδα ποτέ διαφορά.

Υποτίθεται οτι υπάρχει μια συγκεκριμένη ικανότητα , που αποκτάς με κάποιον συγκεκριμένο τρόπο , που σου επιτρέπει να "σπρώχνεις" το alignment τους στα άκρα (τέρμα light ή τέρμα dark).

Αλλά λόγω των επιλογών που έκανα δεν την απέκτησα ποτέ.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.