Jump to content



EIZO MONITORS


japancrazy1

Recommended Posts

Παιδια θα ηθελα να ακουσω αποψεις για αυτες τις οθονες....ποιος απο σας εχει ακομα μια παλια eizo ή ποιος αγορασε τωρα μια???ελατε να μιλησουμε για αυτην την εταιρια που ειναι καθαρα ιαπωνεζικη και εχει βγαλει δυνατα εργαλεια...ειμαι κατοχος μιας eizo 19'' S1911H BLACK και εχω παθει πλακα απο την ποιοτητα κατασκευης και την εκπληκτικη κινηση της εικονας...Η προηγουμενη μου οθονη,που την εχω σε λειτουργια ακομα,ειναι μια HITACHI απο το 2001 17" crt CM621F,σε γενικες γραμμες εχω μεινει ευχαριστημενος στο θεμα MONITOR@@@@Το τονιζω την αγορασα καθαρα για λογους αξιοπιστιας!!!

EIZO->made in JAPAN

Link to comment
Share on other sites

Έχω HD2442W-BK. Καλύτερη από αυτή δεν έχει βγεί ακόμη (μετά πας για Coloredge). Με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο! Ότι άλλη οθόνη βλέπω σε demo η από κοντά δεν πιάνουν τίποτα μπροστά σε αυτήν!

Link to comment
Share on other sites

L568K εχω εδω και 4 χρόνια περίπου.

Το καλό με αυτήν την οθόνη είναι πως ακομα και μετα απο 4 χρόνια δεν εχω βρει κατι που να μη μου αρέσει σε αυτην. :)

Γενικα παντως ισχύει αυτό που εχω ξαναπει:

Η ΕΙΖΟ φτιάχνει οθόνες. Οι άλλοι προσπαθούν...

:p

Link to comment
Share on other sites

Oι Eizo είναι εξαιρετικές οθόνες, αλλά παράλληλα και υπερτιμημένες. Έχω Eizo από το 1989 κι έκτοτε δεν έχω πάρει για το σπίτι μου, τίποτα άλλο, ενώ παράλληλα στο γραφείο μου, έχουν περάσει πολλές μάρκες και μοντέλα. Υπάρχουν ελάχιστες οθόνες εκεί έξω που θα μπορούσαν να συγκριθούν μαζί τους, όπως κάποιες Lace, αλλά η κατηγορία τιμής που παίζουν είναι άπιαστη.

Αυτό όμως που πρέπει να προσέξει κάποιος και το αναφέρω πάντα, είναι να δει ο ίδιος δίπλα δίπλα την Eizo με όποια άλλη οθόνη θέλει. Κάποιοι δε θα δουν τη διαφορά. Τότε δε χρειάζεται να την πληρώσουν. Δεν είναι για όλους η Eizo, όπως δεν είναι για όλους η B&W για παράδειγμα. Αν κάποιος είχε στο γραφείο του SuperSonic ηχεία των 8€, είτε βάλει κάποια Logitech/Creative, είτε τα Nautilus, θα του φανεί απίστευτη η αλλαγή, αλλά δε θα καταλάβει διαφορά μεταξύ των δύο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις οθόνες και γενικότερα με οτιδήποτε ποιοτικό.

Σίγουρα πληρώνουμε παραπάνω το όνομα Eizo, όπου αν υπήρχε τρόπος να πάρουμε την ίδια οθόνη χωρίς το ταμπελάκι, θα κόστιζε ~15-25% φθηνότερα, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα. Το βασικό με την Eizo είναι, ότι επιλέγει ένα από τα καλύτερα panels της αγοράς, αφού ως γνωστών πολύ λίγες εταιρίες κατασκευάζουν, και κατασκευάζει η ίδια τα ηλεκτρονικά πετυχαίνοντας κορυφαία απόδοση στο panel.

Επίσης, έχει σε δική της πατέντα το σύστημα Overdrive, που καταφέρνει να έχει πολύ καλύτερους χρόνους απόκρισης από τους αναγραφόμενους. Χώρια που όταν η Eizo λέει 8ms, εννοεί 8 κι όχι "8 στα λευκά, αλλά στα μαύρα είναι 12 και η εναλλαγή κάνει 20... και.... και..."

Τέλος εδώ και 20 χρόνια που χρησιμοποιώ Eizo, τις πούλαγα μεταχειρισμένες μετά τα 3-5 χρόνια χρήσης και ποτέ δεν είχαν βγάλει πρόβλημα. Τυχερός; Μπορεί...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.