Jump to content



Τροφοδοτικο για crossfire 4870...


loner

Recommended Posts

Kαλησπερα παιδια,

Θα ηθελα να μου προτεινεται καποιο καλο τροφοδοτικο για συστημα με Phenom II 810 και mobo Gigabyte 790FXT (AM3 socket). Θα μπουνε δυο Gainward 4870 1GB σε crossfire συνδεσμολογια και 2 δισκοι και θα ηθελα να ειμαι ησυχος απο πλευρας τροφοδοσιας οσο γινεται. Θα δωσω περιπου μεχρι 150€ και θα ηθελα να ειναι οσο γινεται και αθορυβο... Καμια προταση; Eχω ακουσει οτι αυτο http://www.multirama.gr/products/product?pid=0315268&catid=020500 ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του... Θα με καλυψει; Καθε γνωμη ευπροσδεκτη.

Ευχαριστω!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Πολύ καλά είναι το corsair και το hipro-tech που σου έδειξε ο ptolemeos και αν θέλεις ρίξε και μια ματιά στα PC Power & Cooling για τα οποία ο φίλος μου o Γιάννης (stealth) μου έχει πει τα καλύτερα...

Δε λεω, ωραια εταιρεια. Αλλα πολυ φασαρια 40 db ρε συ....

Link to comment
Share on other sites

καρφωτος για μενα αγορινα στην thermaltake (νικος73) και τα 5χρονια εγγυηση, καλα και τα ocz αλλα εχω ακουσει βαβουρικα σε θορυβο οπως και τα tagan.αυτα.....να εχεις υποψη οτι τα thermaltake ειναι ανωτερα σε θεματα πλακετας πυκνωτων για την ασφαλεια...

Link to comment
Share on other sites

Επειδη ειμαι κι εγω σε φαση αγορας τροφοδοτικου..... με ενδιαφερει πολυ η κουβεντα κι επανερχομαι.:)

Το Hipro με εγγύηση εφ' όρου ζωής από το Πλαίσο δεν ειναι καλη περιπτωση?

Στο review παντως λενε καλα λογια, απ οτι μπορω να καταλαβω.

Link to comment
Share on other sites

Ως προς την εγγύηση έχεις δίκαιο, όμως γιατί να μην δώσεις 15Ε παραπάνω και να πάρεις και 250W παραπάνω, την στιγμή που τα πάντα "ζητούν'' παραπάνω W;Με κανένα απο τα από πάνω δεν θα έχεις πρόβλημα.Αν είναι η ώρα του τροφοδοτικού να χαλάσει θα χαλάσει.

Link to comment
Share on other sites

λοιπον εχω να προτεινω και αλλο εργαλειο και αφηστε με να ξερω καλυτερα τις ικανοτητες ενος silverstone olympia:046: ...http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=936715&Manufacturer=Silverstone&category=69977705&catalog=20

εχω το αντιστοιχο 650w και κοιμαται σαν πουλακι ακομα και στα δυσκολα χαχα....το προτεινει και ο σοφος δεν το ειχα δει μαζι σου δεν πειραζει::p!!!

post-12256-1442175446,8502_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

μμμ μαλιστα ναι δεν θα πω οχι πολλα ειναι αλλα τι να σου πω και το thermaltake του ptolemeou καλη επιλογη αλλα οχι πιο κατω απο 800watt active pfc ειπαμε οικονομια αλλα μην το ξεφτιλισουμε φιλικα

Link to comment
Share on other sites

ωραια πολυ καλο και αυτο αλλα σου ειπα την αποψη μου κανουν θορυβο πως το λενε ακουγεσαι δυο γειτονιες κατω τι να πω θα αποφασισει αυτος πληρωνει εμεις απλα αντιλεγουμε για να βοηθηθει λιγακι και να διαλεξει!!!δεν ξερω τι υπονοεις για την thermaltake μπορει να ειναι καινουργια οπως και η zalman αυτο ομως δεν σημαινει δεν ειναι καλη ισα ισα με τα 5χρονια εγγυηση εργοστασιακη υποσχεται πολλα για να δουμε@@@και εξαλλου ας παρει μεγαλυτερο μπορει να χρειαστει για μελλον τι αλλο να πω!!!

Link to comment
Share on other sites

Εγω γιατι σε οσα φορουμ εχω δει να μιλανε για Corsair λενε οτι ειναι αθορυβα? Φυσικα ο θορυβος εξαρταται απο το φορτιο παντα.

Ολα οσα προταθηκαν ειναι πολυ καλα τροφοδοτικα (μη δω κανα Tagan, θα σας δαγκωσω :046: ).

Κλινω πιο πολυ προς το Corsair ομως.

Link to comment
Share on other sites

Τα 1000W συμφωνώ ότι είναι υπερβολή, εδώ δεν ξέρουμε αν θα ξοδευτούν 600W σε full load. Πιάνω το πολύ 568W με 4870Χ2+Phenom 9950+4 δίσκοι.(και τα 568W περιλαμβάνουν και την οθόνη και τον εκτυπωτή με το PC σε full load) με μέτρηση από το UPS.

Έχω 1000W enermax Galaxy.

Με το 750άρι του hypro είναι μια χαρά, δεν θα βάλουμε και Quad Crossfire + Quad CPUs.

Link to comment
Share on other sites

Εγω γιατι σε οσα φορουμ εχω δει να μιλανε για Corsair λενε οτι ειναι αθορυβα?

Απαντησες κ για μενα στο θεμα του θορυβου στον japan....

Με το 750άρι του hypro είναι μια χαρά, δεν θα βάλουμε και Quad Crossfire + Quad CPUs.

Κ γω θα γουσταρα πολυ να το παρω αυτο επειδη ειναι του hipro.Μονο γι αυτο.

Γι αυτο προτεινα να ριξεις κορονα γραμματα για hipro κ corsair.Εγω δεν ξερω ποιο να διαλεξω....:046: :046:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.