Jump to content



Καινούριο pc ξεκινά μόνο σε safe mode.


eftihios

Recommended Posts

Mobo Asus M2N68, nForce 630a, ATX, DDR2 Cpu AMD Athlon 64 x2 6400+ Socket AN2 Black Edition Memory: Corsair TWIN2X 6400 DDR2, 4096MB CL5 Graphics Card Sapphire Radeon HD 4850 512MB GDDR3 Psu Seasonic S12Energy+ PSU 650W

Tο στήσαμε πριν 15 μέρες και ακόμη δεν έχουμε καταφέρει να το θέσουμε σε πλήρη λειτουργία Πιο συγκεκριμένα μετά την εγκατάσταση των windows xp μένει εκεί που λέει windows xp και δεν πάει παραπέρα ( ενώ δουλεύει άψογα σε safe mode ) . Το λαμπάκι του σκληρού δουλεύει έντονα στην αρχή (προσπαθεί να βρει κάτι που δεν βρίσκει) και μετά νεκρώνει. Άμα το ξεκινήσω 6/7 φόρες μπορεί και να μπει στα windows και τότε δουλεύει ρολόι. Έχουμε κάνει πολλές αλλαγές στα κομμάτια και όταν στήσαμε το ίδιο pc με άλλη mobo (m2n sli) δούλεψε μια χαρά

Στην δικά μου mobo έχω βάλει τελευταίο bios (apo asus)και τελευταίουs drivers (από την nvidia).

Τι μπορεί να φταιει?

Link to comment
Share on other sites

Αφού απάντησες και μόνος σου. Μάλλον κάποιο πρόβλημα ασυμβατότητας παίζει με την μητρική σου και με κάποιο άλλο component του Η/Υ σου.

Ή άλλαξε μητρική ή αυτό που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να βάλει και κάποιο άλλο λειτουργικό. Δοκίμασε ας πούμε Vista ή 7 RC.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.