Jump to content



ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΟΘΟΝΗ - ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ


CHRISALIS

Recommended Posts

Ελπίζω να μπορείτε να με βοηθήσετε καθώς το προβλημά μου είναι το εξής:

Ανοίγω τον υπολογιστή και ενώ λειτουργεί κανονικά για λίγο ξαφνικά έσβησε η οθόνη, κάνω reboot, ανοίγει για λίγο η οθόνη και μετά τέλος, σβήνει. Κλείνω την οθόνη, την ξανανοίγω και για 2-3 δευτερόλεπτα ανοίγει αλλά μετα πάλι σκότος. Αποσύνδεσα την οθόνη, την ξανασύνδεσα πάλι τα ίδια. Δοκίμασα άλλη οθόνη για να δω αν φταίει η κάρτα γραφικών, ανοίγει κανονικά και δεν τρέχει τίποτα οπότε συμπεραίνω ότι είναι πρόβλημα οθόνης. Η οθόνη είναι PHILIPS 19΄ και την έχω τρία χρόνια. Δεν είχε παρουσιάσει κανένα πρόβλημα μέχρι τη στιγμή που έπεσε το βαθύ σκοτάδι. Τι μπορεί να έγινε; Υπάρχει περίπτωση να φτιάχνεται κι αν ναι συμφέρει ή καλύτερα να κοιτάξω για καινούργια οθόνη;Αν είναι να αγοράσω καινούργια θα σας ήμουν υπόχρεη αν ρίχνατε μια ματιιά στη σελίδα του multirama και μπορέσετε να μου προτείνετε κάποια. Προσανατολίζομαι για 20΄- 22΄.

http://www.multirama.gr/products/category.aspx?catid=030100&nav=030100:A00140:E15102

Σας παρακαλώ δώστε τα φώτα σας!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!:022:

Link to comment
Share on other sites

οχι samsung,lg για μενα πηγαινε σε αυτην http://www.multirama.gr/products/product?pid=0302597&catid=030100

το ξερω οτι τα εχεις βαλει με την philips μετα το προβλημα αλλα ειναι μια απο τις καλυτερες επιλογες σου αν και δεν μου ειπες για ποσα χρηματα να ξερουμε, θα σου προτεινω και μια τρελη μαρκα αλλα λιγο πανακριβη δεν θα εχεις ομως προβληματα ποτε ακουσε με.....βρηκα μια φθηνη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.162352 αλλα ειναι 19'' και 5χρονια εγγυηση......

δες κι το σχετικο θεματακι μου γυρω απο αυτην την μαρκα http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=47587

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ, θα ήθελα να ρωτήσω οι LG τι λένε; Ρωτάω επειδή έχουν εγγύηση για 0 pixel ενώ οι Samsung δεν νομίζω ότι έχουν τέτοια κάλυψη. Κοντεύω να σκάσω με τη ζημιά που έπαθα τώρα και μου την έχει δώσει τελείως γιατί έχω συνδέσει μια παλιά crt και τα μάτια μου έχουν αρχίσει να κάνουν αστεράκια.

CHRISALIS added 8 Minutes and 8 Seconds later...

Για τα χρήματα λέω να φτάσει το πολύ μέχρι 250 αλλά και μέχρι 200 είναι ακόμα καλύτερα. Ο καμένος στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι! Τώρα για την Philips δεν ξέρω γιατί αν και μέχρι σήμερα η εμπειρία των τριών χρόνων ήταν εξαιρετική, αυτό το ξαφνικό μπαμ και κάτω έφερε το νευρικό μου σύστημα στα όρια της κρίσης.

Link to comment
Share on other sites

λοιπον δεν κανω κουμαντο στην τσεπη σου αλλα σου ειπα οχι Lg,samsung,asus,acer κτλ..ο λογος που σου προτεινω eizo ειναι οτι θα παθεις πλακα με την ποιοτητα και την αξιοπιστια τους ειναι χρονια μπροστα ρε φιλε..lg την χερεσαι τα πρωτα 2 χρονια το πολυ μετα αρχιζουν οι βλασθημιες ακουμε στα λεω γιατι τα εχω βαρεθει και με crt:011: .....ξερω και εγω ατομα μετα τον wizard που χρησιμοποιουν eizo πανω απο 13-14 χρονια και δεν εχουν κανενα προβλημα ποσο μαλλον τωρα στις lcd που ειναι πρωτες χαρις την πατεντα του overdrive!!!!!:033:

Link to comment
Share on other sites

+1 για την Eizo. Άμα διαβάσεις την υπογραφή του χρήστη pokemon να ξέρεις είμαι μαζί του.

Απλά οι οθόνες δεν παίζονται..όπως είπε και ο τρελο-ιαπωνας με τις lg-samsung θα κάνεις δουλειά αρχικά αλλά....Επιπλέον οι περισσότερες οθόνες Lg-samsung έχουν ΤΝ panel και όχι pva όπως οι Eizo...τεράστια διαφορά..(βασικά η ποιο ουσιαστική διαφορά και ο λόγος που πραγματικά αξίζουν για τα χρήματα που θα δώσεις..)

Όχι δεν είμαι διαφημιστης της Eizo απλά από το 1ο μου pc μέχρι τώρα μία είναι η οθόνη!!.......

Link to comment
Share on other sites

Εντάξει συμφωνώ με την eizo αλλά δεν βλέπω στα multirama να υπάρχει και πες με κολλημένη ή απλά ευχαριστημένη από την εξυπηρέτηση που θέλω να απευθυνθώ σε αυτούς. Τι να κάνω να αρχίσω να βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο;

Link to comment
Share on other sites

αυτος δεν ειναι λογος τι μου λες τωρα για μενα χτυπα την απο eshop και καθαρισες δεν καταλαβαινω γιατι βαζεις τετοια εμποδια...τελοσπαντων για σενα το λεω δεν εχω κανενα συμφερον οπως ειπε και ο vagos δεν παιζονται....ακου τρελο-ιαπωνας χαχαχαχα καλο:098:..ειμαι παρα πολυ fan japan και ποσο μαλλον με αυτο το ειδος που δινουν και 5χρονακια εγγυηση..τελος εσυ αποφασιζεις φιλαρακι......:)

συμφωνω το πλαισιο καλυτερα,,,οτι παρεις το αλλαζεις ευκολα!

Link to comment
Share on other sites

δεν είναι πολύ σίγουρος αλλά νομίζω 3 χρόνια στα 0pixel και 5χρόνια για άλλεσ βλάβες ή 6 μήνες στα 0 pixel και τα άλλα χρόνια στα 3Pixel+βλάβες..Μην σκάς πάντως..άμα δεν σου βγάλει Pixel στην 1η βδομάδα δεν παίζει να σου βγάλει (να μην πω ποτέ...να πώ μέσα σε 3 χρόνια.)...

Τρελο-ιάπωνα χέρομαι που σ'άρεσε:033: :033: :046:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.