Jump to content



Πρόβλημα!!!!ΣΟΣ!!!


Recommended Posts

Λοιπόν έχω ένα πρόβλημα...σήμερα είπα να κάνω ένα format στους δίσκους μου και έγινε χαμός...Αφού χάλασα το raid και φόρμαρα κανονικά τους δίσκους, το ξανα-κάνω από την αρχή..βάζω μέσα το dvd από τα windows και αρχίζω..φτάνω στην οθόνη που διαλέγω σε ποιο δίσκο θα μπεί..(διαλέγω το partiton 58gb που είχα κάνει με τους 2 veloci ....α! πριν πάτησα load driver και διάλεξα τους drivers του raid-controller)

Μέχρι εκεί όλα καλά...κάνω το setup κανονικά μπαίνω στα vista και πάω να βγάλω το dvd...εκεί είναι το πρόβλημα...

Το dvd-rw διαβάζει συνέχεια ότι cd-dvd έχει μέσα ασταμάτητα..+ ανοίγει και κλείνει πολύ γρήγορα..περίπου στο 1sec.. άμα του βγάλω αυτό που διαβάζει σταματάει και όταν κλείνει μοιάζει normal..

Σε no-raid κατάσταση δεν υπάρχει πρόβλημα...(είχα πάθει το ίδιο παλιότερα αλλα τότε δεν έβαζα τους drivers του controller..)Δοκίμασα να περάσω τους drivers και από εξωτερικό δίκσο, και από usb flash αλλά τίποτα....

Καμιά ιδέα κανείς για το τι να κάνω???

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.