Jump to content


Ηλίθια συμπεριφορά εξωτερικού σε ΧΡ


Wizard!

Recommended Posts

Έχω έναν εξωτερικό δίσκο 2.5". Τον συνδέω σε οποιοδήποτε usb σε οποιοδήποτε μηχάνημα και τον βλέπουν κανονικά. Παίζει άριστα και δεν παρουσιάζει προβλήματα.

Στον υπολογιστή της δουλειάς, γα@$%*@#ται... Τον βάζω, ξεκινάει τη διαδικασία αναγνώρισης και σταματάει μόλις βρει το 1ο κομμάτι, συνήθως το usb-to-ide-bridge. Δεν πάει ποτέ παρακάτω. Μόλις τον αποσυνδέω, μου λέει ότι εγκαταστάθηκε κανονικά ο driver. Τον ξαναβάζω, βρίσκει το 2ο κομμάτι, που νομίζω είναι το Usb-mass-storage-device. Πάλι κολλάει και δεν προχωράει παρακάτω. Τον βγάζω και λέει ότι βρήκε τη συσκευή κι ο driver εγκαταστάθηκε... Τον ξαναβάζω, βρίσκει το 3ο κομμάτι... ΕΛΕΟΣ!!! Αυτό συνεχίζεται μέχρι να τα βρει όλα αλλά και πάλι στο τέλος ο δίσκος δε φαίνεται πουθενά!

Αν τον έχω απάνω, αργεί υπερβολικά να ανοίξει οποιοδήποτε φάκελο, το Disk Manager κολλάει και μένει στο waiting για ώρες, ενώ μόλις τον αφαιρέσω, όλα δουλεύουν ρολόι!

Έβγαλα τους drivers του usb και τους έβαλα. Έβγαλα το SP3 και το έβαλα, δοκίμασα άλλες θύρες. Τα ίδια σκ...τά! Καμμιά ιδέα πριν το φορμάρω και βάλω Vista κι ας έχει μόνο 2Gb ram....???

Link to comment
Share on other sites

Όχι, δεν είναι passport... Τελικά βρήκα λύση. Έβαλα ένα τέτοιο και έπαιξε. Φυσικά το συνέδεσα και στα 2 usb... Γιατί παίζει σε άλλα χωρίς πρόβλημα, γιατί παίζουν άλλα στο δικό μου χωρίς πρόβλημα, μη με ρωτάτε...

Link to comment
Share on other sites

Το πρόβλημά μου όμως εύχομαι και ελπίζω να σταματήσει εδώ... Το δίσκο τον πήρα για να βλέπω ταινίες από το WD TV που έχει μόνο μιά θύρα USB. Αν εκείνο δε δίνει αρκετή τάση για να παίξει, μου είναι άχρηστος...

Link to comment
Share on other sites

Γνωστά προβλήματα που έχουν να κάνουν με το ρεύμα (και όχι τάση) που δίνει η κάθε θύρα.

Είναι αναμενόμενα καθώς άλλο ρεύμα δίνει η κάθε θύρα και άλλο θέλει ο κάθε δίσκος.

Οι διαφορές είναι οριακές (εξ ου και τα γνωστά προβλήματα με τα κοντά καλώδια των WD passport)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.