Jump to content



Χαμηλές επιδόσεις δίσκου και εγγύηση


malmsteenjl

Recommended Posts

Έχω έναν δίσκο Seagate 320GB της σειράς 7200.10 SATA 2

Ο δίσκος αυτός τον τελευταίο καιρό φαίνεται να τα έπαιξε και μου έβγαζε συνέχεια SMART BAD στο Bios, ενώ στα windows μου έβγαζε ένα μύνημα ότι ό δίσκος αυτός όπου να είναι θα χαλάσει, οπότε να κάνω back up τα αρχεία μου.

Επίσης απέτυχε σέ όλα τα test Seatools

Στο HDDlife pro ενώ μου δίνει health status 50-58% στις επιδόσεις του δίσκου μου δίνει 15%

Επίσης δεν μου επέτρεπε να τον φορμάρο μεσα απο τα windows.

Σήμερα αφού τον πέρασα με chkdsk/r με HDD regenaration και του έκανα φορματ εκτός windows, σταματησε το SMART BAD καθώς πέρασε με επιτυχία όλα τα test των Seatools.

Το θέμα είναι ότι με προβληματίζει ή επίδοση που δίνει το HDDlife pro 15%, και ώς προς τις επιδόσεις του δίσκου καί ώς προς την αξιοπιστεία του.

Ερώτηση: Στα πλαίσια της εγγύησης μπορεί να γίνει επιστροφή του δίσκου και λόγους χαμηλής επίδοσης?

Και επίσης

Είναι άξια φόβου και ανησυχίας η τιμή του HDD life pro, και άν κάποιος γνωρίζει μέ τι παραμέτρους υπολογίζεται αυτή η τιμή?

Είναι σημαντικό να συμπληρώσω ότι ή πραγματική επίδοση του δίσκου δέν είναι ιδιαίτερα χαμηλή κυμαίνεται απο 35-40 ΜΒ. Ποιο πολύ ζητάω να διελευκανθεί άν είναι ασφαλες να αποθηκέυσω αρχεία.

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.