Jump to content


εγγραφη παιχνιδιου..


vagenrider1442169286

Recommended Posts

1:θα ηθελα να μου πειτε πως μπορουμε να κανουμε εγγραφη παιχνιδιου..με λιγα λογια να γραφω αυτο που παιζω σε βιντεο:)

2:εχω στην καρτα γραφικων μου τις παρακατω εξοδους: vga hdmi dvi....τη vga την εχω για το μονιτορ.την hdmi για τον προτζεκτορα κ θελω να μου πειτε αν υπαρχει καποιος τροπος να μετατρεψω σε εισοδο την dvi για να συνδεσω εκει τον αποκωδικοποιητη του connex-tv..

ευχαριστω :)

Link to comment
Share on other sites

απλα τωρα ειμαι στο βαλε βγαλε γιατι το hdmi που εχω συνδεσει τον υπολογιστη με τον προτζεκτωρα,οταν θελω να δω connex-tv αναγκαζομαι να το βγαλω απο την καρτα γραφικων κ να το βαλω στον αποκωδικοποιητη του connex-tv.ενω αν καταφερω κ μετατρεψω σε εισοδο την dvi που εχω στον υπολογιστη,θα βαλω εκει τον αποκωδικοποιητη κ θα τελειωσει το βαλε βγαλε :)

Link to comment
Share on other sites

κοιτα,αυτο που θελω σε πρωτη φαση ειναι να μετατρεψω την εξοδο dvi της καρτας γραφικων σε εισοδο....το καλωδιο δεν μου ειναι προβλημα με τους μετατροπεις που υπαρχουν στο εμποριο..

Link to comment
Share on other sites

τα φτιαξα ολα γιαννη οπως ειπαμε.κ το κρασαρισμα με το τιουνερ κ το αλλο το κρασαρισμα με την καρτα ηχου οταν συνδεοταν η οπτικη ινα..εγκατεστησα κ το τιουν-απ ετρεξα κ τα προγραμματακια του κ τωρα ειναι ολα κομπλε χωρις την πραγματικη δυσλειτουργια.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.