Jump to content



LEXMARK X2650 INKJET Refill?


Recommended Posts

Γειά σας και καλό μήνα!

Πριν λίγο καιρό (ανάθεμα την ώρα) πήρα τον εκτυπωτή Lexmark X2650 όχι για κάτι extreme, για να τυπώνω καμιά σημείωση και τέτοια.

Μάλλον απότι κατάλαβα είναι ρουφίχτρα γιατί τέλειωσε και το μαύρο χρώμα και το έγχρωμο πολύ γρήγορα αλλά τέσπα. Είπα να τον γεμίσω, έχω μπουκαλάκια με τα τρία χρώματα (cyan, magenta & yellow) από έναν πιο παλιό HP αλλά απότι είδα δεν παίρνει τέτοια χρώματα.

Οι κεφαλές του Lexmark γράφουν πάνω 14 για το μαύρο και 15 για το έγχρωμο.

Η ερώτηση μου είναι: Υπάρχουν αντίστοιχα μπουκαλάκια ώστε να γεμίσω τις κεφαλές κι αν ναι, από που μπορώ να τα πάρω? Αυτό που με παραξένεψε είναι ότι στο έγχρωμο έχει μια τρύπα πάνω. Και τα τρία χρώματα σε ένα μέρος μπαίνουν? :105:

Όσο έψαξα δεν βρήκα κάτι παρά μόνο κεφαλές να αγοράσεις που δεν συμφέρει γιατί κάνει 17 ευρώ το μαύρο και κάπου 19 το tricolor

MF_III added 19 Minutes and 54 Seconds later...

Λοιπόν, τώρα που τα ξαναείδα έχει 3 τρύπες το έγχρωμο ήταν μικρές και νόμιζα ότι δεν ήταν τρύπες! Μήπως ξέρετε ποιό χρώμα μπαίνει σε ποιά τρύπα?

Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Βρήκα και τις τρύπες αλλά έχω άλλο σοβαρότερο πρόβλημα :(

Τέλειωσε το original μελάνι μέσα από το έγχρωμο cartridge και ενώ το γέμισα με τα τρία χρώματα, συνεχίζει να λέει ότι είναι άδειο! Μάλλον έχει chip μέσα και όσο έψαξα δεν βρήκα πως το αποφεύγεις..

Ξέρει κανείς? Θα με σώσει, είναι κρίμα να πάρω άλλα cartridges τσάμπα λεφτά :(

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.