Jump to content



ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ???


sakkis

Recommended Posts

Γεια σας! Εδω και λιγο αντιμετοπιζω το εξης προβλημα. Με το που ανοιγει το pc μετα απο 5-6 δευτερολεπτα κανει επανεκκινηση. Αυτο συμβαινει σε ακανονιστα διαστηματα ,και παντα οταν ειναι κρυο το pc, δηλαδη το πρωι, και εφοσον εχει προηγηθει κανονικη απενεργοποιηση χωρις καποιο προβλημα.Πριν ενα χρονο ειχα βαλει στο συστημα την 8800gt και αφοι το τροφοδοτικο ηταν 450w και δεν ειχε 6 pin βισμα ειπα να το αλλαξω. Πηγα σε ενα καταστημα υπολογιστων(και μαλιστα ειναι και αλυσιδα καταστηματων , και αφου ενημερωσα το υπαλληλο οτι ηθελα ενα 600w με καλωδια 6-pin (μαλιστα μου ειπε" 6-pin! πρωτη φορα το ακουω!)και αφου ρωτησε και τον 2ο υπαλληλο ,μου εφερε ενα μαρκα EΡΜΗΣ. Τελος παντων αυτο πηρα, και αυτο εχω ακομη. Το εγκατεστησα μαζι με την καρτα γραφικων. 2 περιπου φορες τον μηνα μου εκανε επανεκινηση, λιγο μολις ξεκινουσε το pc, (πριν βαλω αυτα δεν παρουσιαζε αυτο το προβλημα) αλλα εφοσον εμπαινε κανονικα στα windows δεν παρουσιαζε προβλημα. Μερικες φορες επισεις εκανε 2 bip και μου εβγαζε επιλογη για να μπω στο setup του bios ή να φορωσει το bios default. Τελευταια εβαλα εναν δευτερο σκληρο και 2 μνημες kingston 2+2 gb (4 συνολικα). Απο τοτε αρχισε να μου το κανει πιο συχνα με αποκορυφωμα τις 2-3 τελευταιες μερες ,σχεδον καθε φορα που παω να τον ανοιξω να "προσπαθει" να ανοιξει. Επανεκκινει μετα απο 3-4 sec ,μεχρι που σε μια φαση δεν ανοιγει οταν πατω το start! Αν κλεισω τον διακοπτη του τροφοδοτικου και το βγαλω απο την μπριζα για κανενα 5λεπτο ,μετα απο τις αποτυχημενες προσπαθειες για να εκκινησει, και το ξαναβαλω στο ρευμα ανοιγει! Αν δηλαδη καταφερει και ξεκινησει το pc, μετα δεν μου παρουσιαζει προβλημα. Υποψιαζομαι το τροφοδοτικο,αλλα θελω και την γνωμη σας. Υπαρχει περιπτωση να ειναι η καρτα γραφικων??? Περιμενω τις απαντησεις σας!!

Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!!

CPU: INTEL CORE2DUO E6550

MOBO: ASUS P5K-VM

GPU: XFX 8800GT

MEMORY: 2 KINGSTON KHX8500AD2/2G (4GB TOTAL)

HDD: WD 160GB + HDD SEAGATE 500GB

DVD-R: LITEON

SCREEN: LG W2242S

Link to comment
Share on other sites

...να συμπληρωσω επισεις οτι αφου εβγαλα την καρτα γραφικων το pc δεν μου παρουσιασε καποιο προβλημα κατα την εκκινηση. Μηπως το τροφοδοτικο δεν επαρκει ???

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.