Jump to content



δεν ανοιγει κανουργιο πισι


Recommended Posts

παιδες.εχουμε και λεμε.i7 920, ex58-ud5,6gb adata, ati 4890.seasonic 850watt.τα συνδεω ολα,παω να το ανοιξω και κανει απλα ενα παφ.γυρνανε οι ανεμιστήρες για ένα δευτερόπεπτο και μετα σβήνει.τα λεντακια στη μητρική συνεχίζουν να ειναι αναμμένα αλλα ολο το υπόλοιπο σύστηνα σβήνει.βοήθεια..εχω τρελαθεί

Link to comment
Share on other sites

τα εβαλα.

gregorypeg1000 added 0 Minutes and 37 Seconds later...

και τα δυο.μα παιρνει μπρος για ενα δευτερο.μετρα σβηνει.

gregorypeg1000 added 12 Minutes and 19 Seconds later...

τι αλλο μπορει να φταιει??

gregorypeg1000 added 19 Minutes and 55 Seconds later...

επισης ανάβουν και τα λεντακια για overvoltage στις μνημες στο northobridge kai sto southbridge.μηπως φταίει το τροφοδοτικό?

Link to comment
Share on other sites

έχεις ένα 2ο τροφοδοτικό να δοκιμάσεις???Σίγουρα έχεις συνδέση την τροφοδοσία για τον cpu??Kαι γενικά όλες??πχ και τις vga ect??Μπορεί να μην έχει θέμα το psu και να είναι θέμα Mobo..

Link to comment
Share on other sites

ολα καλα τα ειχα βάλει.το πήγα όλο το πισι πλαίσιο τελικα.μου ειπαν θα με πάρουν αυριο.οι άνθρωποι(να ναι καλα) με πήραν μία ώρα μετα και μου είπαν πως έχει πρόβλημα το τροφοδοτικό και μάλλον μεθαύριο θα έχουν εκεί ένα ίδιο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.