Jump to content



TFT 17" + TV Box


Geo.

Recommended Posts

Αγόρασα την FUJITSU SIEMENS SCENICVIEW X17W-1 17'' TFT για να την χρησιμοποιώ αποκλειστικά ως τηλεόραση με ένα TV Tuner με έξοδο VGA ( PC-TV Box SM-318L) Το θέμα είναι ότι το tuner βγάζει ανάλυση 640x480 και στην οθόνη εμφανίζεται συνέχεια ένα κινούμενο παραθυράκι που λέει:

Frequency out of range:

31KHz / 49Hz

Please change the display mode to

1440 x 900 with 60Hz

Μπορεί να απενεργοποιηθεί αυτό κάπως? Υπάρχει μια επιλογή αλλά είναι μόνο για όταν συνδέσω την οθόνη με PC και λέει Resolution Notifier.

Προσωρινά μπορώ να το βγάλω πατώντας δυο πλήκτρα της οθόνης, άλλα μόλις αλλάξω κανάλι, η οθόνη χάνει για 1-2sec το σήμα, και μόλις αλλάξει το κανάλι εμφανίζεται και και το παραθυράκι. Να σημειώσω ότι ο δέκτης λειτουργεί κανονικά σε CRT.

Link to comment
Share on other sites

Mηπως είναι ακριβώς αυτό, το οτι πατωντας το συνδυασμό πληκτρων απλα απενεργοποιείς προσωρινα το μηνυμα?

Καπου στα settings της οθονης σου ψαξε για μια ρυθμιση που λέγεται Resolution Warning/notifier disable.

Απλά το ιδιο προβλημα είχα και με την Philips της υπογραφής και είχε μονιμο disabler switch μεσα στο μενου.

Link to comment
Share on other sites

Έχει επιλογή και την έχω Disable και απλά σταματάει να μου βγάζει την ειδοποιήση όταν την συνδέω με PC. Στον δέκτη βγάζει μήνυμα για τη συχνότητα, όχι για την ανάλυση μάλλον είναι διαφορετικό.

το λεει ξεκαθαρα παντως στην αγγελια

Ναι το ξέρω, και στο manual το λέει, αλλά έλεγα μήπως γίνει κάποια πατέντα, ίσως με το καλώδιο. Με ποιο τρόπο λειτουργεί η οθόνη και βλέπει την συχνότητα και την ανάλυση? Είναι κάποιο από τα καλωδιάκια? Πιο πολύ για εγκυκλοπαιδικούς λόγους, γτ δε βλέπω να γίνεται δουλειά και μάλλον θα τον δώσω τον δέκτη.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.