Jump to content



ΣΚΛΗΡΟΣ!!ΒΟΗΘΕΙΑ!!


Recommended Posts

Χαιρετώ παιδιά,

έχω ένα τρομερό πρόβλημα.ο εξωτερικός σκληρός μου western digital essntial κάτι έπαθε απο σήμερα το πρωί και δεν μπορώ να δω τα δεδομένα που έχει μέσα.ένω το σύστημα από την διαχείρηση συσκευών τον αναγνωρίζει όταν πάω στον υπολογιστή μου δεν τον έχει, ενώ το σύστημα από μόνο του υποτίθεται ότι το εγκαθιστά και είναι έτοιμο για χρήση.

τι γίνεται θα τρελαθώ ρε παιδιά.εκεί μέσα έχω τα πάντα απο ταινίες μέχρι μουσική μέχρι πολύ σημαντικά prοject για το πανεπηστίμιο που με καιν και περισσότερο.έχει εγγύηση αλλα χ@@στικα με το συμπάθειο, αυτά που έχει μέσα θέλω.αν τον πάω στο μαγαζί που τον πήρα και τους πω να μου σώσουν τα δεδομένα και να μου αλλάξουν τον σκληρό συγκαταλέγεται μέσα στην εγγύση?είναι σοβαρή κατάσταση?

παιδιά σώστε με για μία ακόμη φορά...έχω χ@στεί επάνω

Link to comment
Share on other sites

το δοκίμασα και σε άλλον υπολογιστή αλλά είχα ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα.φίλε και ρεύμα περνάει μιας και αναγνωρίζεται απο τον υπολογιστή αλλά δεν μπορώ να τον ανοίξω, δεν φαίνεται στην ομάδα των σκληρών όταν μπαίνω στον υπολογιστή μου

Link to comment
Share on other sites

Απο την στιγμη που τον βλεπει η διαχειριση συσκευων, δοκιμασε να βαλεις το file scavenger για να παρεις τα δεδομενα απο μεσα, και μετα δωστον να τον δουνε αφου ειναι στην εγγυηση.

Κανε αυτο που σου ειπα με το scavenger και μετα τελος.

Τα αρχεια πρεπει να τα σωσεις σε αλλο σκληρο απο αυτον που τα παιρνεις.

Αν κολλησεις καπου ρωτα παλι, εδω ειμαστε.

Υ.Γ.

Οταν θα ψαξεις με το scavenger για το "σε ποιον δισκο να ψαξει να βρει τα δεδομενα" θα ορισεις, οχι αυτον που τον βρισκει με το διακριτικο γραμμα πχ D, αλλα σαν Disk 1 πχ. (θα τον ξεχωρισεις απο την χωρητικοτητα που θα δεις διπλα)

Οτι θες εδω ειμαστε. Βασικα αυτο το προγραμμα με εχει σωσει 100 φορες, απο τη στιγμη που το προβλημα με τον σκληρο δεν ειναι μηχανικη βλαβη.

Τελος, ευχομαι να σου πανε ολα καλα paoki, και απλα να σου ελεγα μια σκεψη μου..

Αφου - πρωτα ο Θεος καταφερεις να παρεις τα δεδομενα απο μεσα, και πας να τον δουνε, εχε τον νου σου τι σοι αρχεια εχεις μεσα εκει (δε μιλαω και καλα πειρατεια κλπ) οσο προσωπικα δεδομενα, γιατι καμμια φορα αν σπασει ο διαολος το ποδι του, δε ξερεις σε ποιον λαλακα τεχνικο θα πεσεις και καταφερει να παρει-υποκλεψει καποια φωτο πχ..

Εχω δει να τα κανουν αυτα..γιαυτο στο λεω.

Τεσπα, καλη τυχη..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.