Jump to content



υπολογιστή με τηλεόραση


Tresure

Recommended Posts

Θέλω να συνδέσω τον υπολογιστή μου με την τηλεόρασή μου. Έχω πάρει τα ανάλογα καλώδια. Έχω ψαχτεί με τις ρυθμίσεις και το μόνο που έχω καταφέρει είναι να εμφανίσω στην τηλεόραση το background που έχω στην επιφάνεις εργασίας. Θέλω όμως αν γίνεται να μπορώ να εναλλάσω τις εικόνες ή να χρησιμοποιήσω την τηλεόρασή μου σαν παράλληλη οθόνη έτσι ώστε όταν βάζω ένα βίντεο, μία παρουσίαση οθόνης ή μία εικόνα σε full screen να βγαίνει κατευθείαν στην τηλεόραση.

Η τηλεόρασή μου είναι μία toshiba regza 32" και η κάρτα γραφικών μου μία ASUS EAH4850 series

Link to comment
Share on other sites

θα σου πρότεινα κάτι άλλο....γιατί δεν παίρνεις μια κάρτα τηλεόρασης?είναι φθηνές, δεν μπλέκεις με καλώδια και ρυθμίσεις, άνετη στην χρήση, χρησιμοποιείται σαν ένα κανονικό πρόγραμμα.

Link to comment
Share on other sites

viper το φόντο που έχω ορίσει στην επιφάνεια εργασίας φαίνόταν μόνο και στην οθόνη.. βρήκα κάποιες οδηγίες στο google μετά από πολύωρο ψάξιμο και τώρα έχω καταφέρει ό,τι δείχνει η οθόνη του υπολογιστή να δείχνει και η τηλεόραση. Αυτό που θα ήθελα να καταφέρω είναι να μεταφέρω την εικόνα από την οθόνη του υπολογιστή στην τηλεόραση ή όταν βλέπω fullscreen video να έχω τη δυνατότητα να φαίνεται το βίντεο στην τηλεόραση fullscreen αλλά η οθόνη του υπολογιστή να μη δείχνει βίντεο

Link to comment
Share on other sites

από τις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών σου, θα επιλέξεις αρχικά να θέσεις τις αναλύσεις των δύο monitor (λογικά θα σου τις εμφανίσει αυτόματα) και εν συνεχεία επιλέγεις το desktop να εμφανίζεται σε extended mode και θα ορίσεις ως primary τη τηλεόραση.Όταν θα τρέξεις έναν player αυτόματα θα στο εμφανίσει στην primary οθόνη και κάνοντας full screen θα εμφανίζεται μόνο σε αυτή...

Link to comment
Share on other sites

ωραιος ρε gevereal το στόχο τον έχω πετύχει, να βλέπω ταινίες στην τηλεόραση.. Τώρα προσπαθώ με googlαρίσματα να λύσω περαιτέρω προβλήματα, όπως το να ακούγεται ο ήχος από τα ηχεία της τηλεόρασης και να χρησιμοποιείται μόνο μία οθόνη κάθε φορά... Παλαιότερα είχα προσέξει ένα φίλο που απλά πατούσε Ctrl+/ και η εικόνα μεταφερόταν από τηλεόραση στην οθόνη του υπολογιστή και αντίστροφα (μαζί με τον ήχο..)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.