Jump to content



Πιθανό πρόβλημα με τροφοδοτικό.


melissa_virus

Recommended Posts

Λοιπόν. Έχουμε το τροφοδοτικό Zalman 600watt. Ενώ δούλευε μια χαρά το pc, μια μέρα που το άνοιξα δεν έπαιρνε με τπτ μπροστά. Βγάζω τα πάντα από πάνω και πάλι το pc δεν άνοιγε. Το ξηλώνω το παίρνω και το δοκιμάζω μετά από 3,4 μέρες σε άλλο pc. Όλα οκ εκεί… Το παίρνω πάλι σπίτι το βάζω δουλεύει μια χαρά. Χτες όμως έψαχνα κάτι αρχεία, και διαπίστωσα ότι ο ένας δίσκος δεν είναι συνδεδεμένος… Συνδέω τον δίσκο και πάλι τα ίδια. Το pc δεν άνοιγε. Τα βγάζω πάλι όλα από πάνω και πάλι δεν ανοίγει με τίποτα!

Η μητρική είναι η Asus P5B Deluxe. Πάνω έχει την ΑΤΙ 4850 και 8 δίσκους συν ένα αντιγραφικό. 2gb memory. Συν μια κάρτα sata με 2 υποδοχές.

Τι λέτε ότι μπορεί να παίζει? Μπορεί να είναι θέμα μητρικής? Εγώ πιστεύω ότι το τροφοδοτικό κάνει νερά αλλά και πάλι είναι κουλή αυτή η συμπεριφορά.

Link to comment
Share on other sites

Το σκέφτηκα και αυτό. Βασικά ο διακόπτης είναι λίγο χύμα. Εκτός κουτιού. Ο μηχανισμός που βρίσκετε πίσω από το κλασικό κουμπί που βλέπουμε πάνω στα κουτιά. Όταν το πατάω κάνει τσακ. Αλλά θα το ελέγξω. Θα συνδέσω ένα άλλο καλώδιο που έχω. Πριν πάντως πήρε μπρος σε κάποια φάση όταν τα είχα ξηλώσει όλα από πάνω. Ακόμα και τα καλώδια των δίσκων. Ούτε με κάρτα γραφ. Όταν τα ξαναέβαλα τα ίδια …

Link to comment
Share on other sites

Τελικά όντος. Το κουμπί έφταιγε! σύνδεσα το reset την θέση του power και το pc ανοίγει. Βέβαια κρατάω ακόμα κάτι πισινές αλλά κατά 99.9% έφταιγε το κουμπί. 2 χρόνια ήταν έτσι τώρα χάλασε το ρημάδι έλεος. τσάμπα το new τροφ που πήρα...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.