Jump to content



Αγορά webcam η βιντεοκάμερας για ανέβασμα βίντεο στο youtube. Help για επιλογή!


nexis72

Recommended Posts

Όπως αναφέρω και στον τίτλο θέλω να ανεβάσω βιντεάκια στο youtube. Τα βιντεάκια που θα ανεβάσω θα είναι με κιθάρα. Προσανατολίζομαι στην λύση της webcam, όμως αν δεν μπορεί να μου καλύψει τις ανάγκες μου θα αγοράσω βιντεοκάμερα. Επειδή δεν έχω και φοβερές γνώσεις σχετικά είπα να πάρω κάποια βοήθεια..

Οι απαιτήσεις που θέλω να μου καλύπτει:

1.Θέλω να έχει αρκετά μεγάλο fps έτσι ώστε να προλαβαίνει την κίνηση των χεριών και να φαίνεται αν παίξω κάτι γρήγορο. Πόσο είναι το αρκετά μεγάλο fps δέν ξέρω ακριβώς. Υποθέτω 30 fps είναι οκ..

2. Να υπάρχει δυνατότητα μέσω ενσωματωμένου προγράμματος ο ήχος να μήν είναι απο το μικρόφωνο της κάμερας, οπου θα προτιμούσα και να μην υπάρχει και καθόλου, αλλά απο την ειδική εξωτερική κάρτα ήχου που έχω αγοράσει για ηχογραφηση.

3. Θέλω να έχει σχετικά καλή ανάλυση για να μπορώ το βίντεο που ανεβάζω να έχει την επιλογή hq που έχω δεί σε κάποια βίντεο. 640x480 δεν μου κάνει θέλω κάτι καλύτερο αλλά δεν ξέρω πόσο χρειάζεται για να μπορω να βλέπω hq.

4. Τα χρήματα που έχω σκοπό να δώσω είναι κάτι μεταξύ 50-150 Ε. Θα ανέβω όμως πάνω απο αυτά τα χρήματα αν δεν καλύπτονται οι ανάγκες μου.

Link to comment
Share on other sites

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.770654

όσον αφορά το 2. που λες κατά την επεξεργασία video με οποιοδήποτε software της αγοράς, όπως και αυτό που θα σου δίνει η εν λόγω κάμερα μπορείς να προσθέσεις ήχο από πάνω χωρίς να ακούγεται ο ήχος του video.

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασα χτες την Μicrosoft NX6000 που ειναι για λαπτοπ (αντιστοιχα εχει και την 7000 που ειναι με πόδι). Κομψή , εξαιρετικά μικρή και με τρομερες επιδόσεις.

Μάλιστα απο το πρόγραμμα μεσα εχει δυνατότητα να κατεβαζεις ανάλυση , απο τα 2 Mpixel εως 0,3 για να μπορεσεις να έχεις οσο γίνεται καλύτρα frame. Ειδικα στην δική σου περίπτωση που θέλεις κιθάρα φανταζομαι οτι αυτό ειναι ιδανικό. Κόστος νομίζω γύρω στα 70 ευρώ.

Από την άλλη εχει βγαλει η Πανασονικ κατι φτηνες κάμερες πολύ compat και ψιλοαδιάβροχες με κανα 200αρι οπότε θα μπορούσες να πάρεις κάτι τέτοιο και να την χρησιμοποιήσεις και σε διακοπές ή αλλου.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.