Jump to content



Αναζητηση Τροφοδοτικου


Axl D. Mtt

Recommended Posts

Βρισκομαι προς αναζητηση τροφοδοτικου για το νεο μου PC. Το PC θα εχει CPU τον AMD Phenom II x4 965 (AM3, 3.4GHz, Cache 8MB, Box) και για GPU μια ΑΤΙ 4890. Επειδη δεν εχω εμπειρια στα τροφοδοτικα χρειαζομαι την βοηθεια σας. Θεωρω πως 700Watt ειναι ενταξει (?). Επειδη ομως οπως διαβασα στο πολυ χρησιμο post του Candyman, σημασια εχει η ποιοτητα, δεν ξερω ποιο να διαλεξω.

Τεινω στο Silverstone Element SST-ST75EF PSU 750W (http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1271814&price=desc&category=69977705&catalog=20&x=30&page=3)

Εσεις τι λετε?

Link to comment
Share on other sites

Δειχνει αρκετα καλο αν και ειναι 20 ευρω πιο ακριβο. Ειναι και Corsair που ειναι μια εταιρια που εμπιστευομαι. Τα 650W ειναι αρκετα? Το Silverstone Element ειναι πιο φτηνο και ειναι και 750W. Βεβαια δεν ξερω αν αυτο εχει αντικτυπο στην ποιοτητα...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.