Jump to content



ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ LAPTOP HP


kar4fl3x

Recommended Posts

Για σας ρε παιδια,

Τη βοηθεια σας θα ηθελα αν γνωριζετε για ενα πολυ παραξενο πραγμα που μου σημβενει εδω και λιγες μερες. Λοιπον, εχω ενα προβλημα με το λαπτοπ μου και για να ειμαι ηλικρινης παρα πολυ παραξενο. πρωτη φορα το σηναντω και δεν βρηκα τη λυση. Οτι κανω μου βγαζει τιν ερωτηση που βγαζει οταν θελω να κανω κατι delete , για παραδηγμα, κανω "double click" στο "my documents" μου κανει αυτη την ερωτηση, παταω εγω με τη σειρα μου "οχι" και μετα με βαζει στον φακελο, για καπιο ιο δεν το νομιζω γιατι μεχρι και φορματ το εχω κανει και συνεχιζει να μου κανει το ιδιο προβλημα.

Σας ευχαριστω εκ τον προτερων!!!

Link to comment
Share on other sites

Αν κάνεις δεξί κλικ δουλευει σαν αριστερο? Δηλαδή μηπως έχουν γίνει reverse οι λειτουργίες του ποντικιου για αριστερόχειρες?

Αλλιως δοκίμασε να κάνεις ένα System restore για αρχη γιατι παίζει να ειναι και ιος οππότε να πάς στην κατάσταση πριν γίνουν μαντάρα.

Link to comment
Share on other sites

Αν μπορείς πόσταρε ενα printscreen για να δουμε το μύνημα. Απλό ποντικι έχεις ή καποιο που έχει και πρόγραματιζουμενα πλήκτρα και εχει πάρει το κουμπί μακροεντολή? Δοκίμασες με αλλο ποντίκι?

Link to comment
Share on other sites

τώρα που ανάφερες το ποντίκι κάτι μπορεί να παίζει γιατί με το "touch mouse" του λαπτοπ δεν το κάνει τόσο συχνά οσο το αλλο, ενα κανονικό ποντικι ειναι το αλλο με τα απλα πλήκτρα, να ανεβάσω και μια φωτο. οταν θα ειμαι στο σπιτι για να δειτε περι τίνος πρόκειται

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Το πληκτρολόγιο έχει πρόβλημα αλλά σιγουρέψου ότι δεν έχεις ενεργοποιήσει κατά λάθος τα sticky keys (πάτα το shift 5 φορές γρήγορα για να μπεις στις επιλογές)

Link to comment
Share on other sites

Μαλλον το πληκτρολογιο θα φτεει, αλλα γιατι με καθε κλικ μου ανηγει το "delete message" δεν μπορω να καταλαβω..το κλικ του ποντικιου με το delete κατι δεν μου κολαει.

Τα "sticky keys" 100% δεν ειναι , αφου το φορμαρα , μεχρι και σκληρο αλλαξα, disable ηταν παντα..

Τελοσπαντον παιδια, θα το ψαχνω και αν βρω κατι θα σας ενημερωσω!!

Ευχαριστω πολυ

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.