Jump to content

Προβλημα με Turbo-X PC


Recommended Posts

Καλησπερα.

Εδω και 3 χρονια εχω εναν υπολογιστη Turb0-X.Μετα το πρωτο format που εκανα μονος μου (σιγα μη δωσω 30 ευρω στο πλαισιο) οταν παιζω καποιο παιχνιδι, κολλαει εικονα και ηχος και μετα απο καμια 10αρια δευτερολεπτα ξεκολλαει και συνεχιζει απο εκει που ειχε μεινει. Αλλαξα τροφοδοτικο μιας και αυτο που ειχαν βαλει ηταν μολις 420W και ανωνυμο. Τιποτα δεν αλλαξε. Μετα αλλαξα καρτα γραφικων και μνημες. Τα ιδια και παλι. Επειδη και ενας φιλος εχει το ιδιο προβλημα με Turbo-X και μαλιστα το δικο του ειναι καινουριο, μηπως μπορειτε να μου πειτε τι αλλο μπορει να φταιει?

Η αρχικη συνθεση ηταν:

PSU 420W αντικατασταθηκε απο CORSAIR 750W

CPU E6600

VGA 7600GT αντικατασταθηκε απο PNY 9600GT OC

HDD WD 320GB, 7200rpm, 16MB BUFFER

M/B ASROCK 945G-DVI

RAM 1GB TRANSCEND 667Mhz αντικατασταθηκε απο GEIL 2x1GB 800Mhz

ZALMAN 9500 LED

Ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Καθε φορα που εβγαινε καινουριος οδηγος τον περνουσα.

Bluescreen δεν μου εχει πεταξει ποτε. Απλα κολλαγε, εκανε εναν ηχο σαν ντρρρρρ και μετα ξεκολλαγε. Μερικες φορες εκανε και επανεκκινηση. Εχω τρεξει prime95 small fft's και εχω τρεξει 3DMARK και ATITOOL.

Πριν το format δεν μου ειχε κανει τιποτα τετοιο.

Υποψιαζομαι την μητρικη, αλλα λογω ελλειψης χρηματων δεν την αλλαζω. Ειναι ακομα οριακα εντος εγγυησης. Αν το παω στο πλαισιο, θα βρουν τιποτα η μπα?

Link to comment
Share on other sites

ελπιζω μονο να εισαι κοντα στο πλαισιο γιατι θα βαρεθεις να τον πηγαινοφερνεις χωρις να του εχουν κανει κατι,ε κ στην τελικη θα σου κανουν κ φορματ!!οποτε καλυτερα ξανακανε ενα φορματ απο μονος σου.

Link to comment
Share on other sites

Και μενα το εκανε αυτο...ντρντρρρ και μετα εκλεινε,παραδειγμα σε παιχνιδι αλλα και με απλο σερφαρισμα στο νετ!!!Μολις ομως κατεβασα τις μνημες απο 1066 σε 800 κατα ενα περιεργο λογο δεν το εχει ξανακανει.....αυτο γινοταν και σε xp αλλα και σε vista,παντα [email protected]και ρωταω εγω μηπως εχεις clockαρει κατι?οτιδηποτε...

Link to comment
Share on other sites

Εχω αντιμετωπισει τετοιο προβλημα σε αλλο pc παλια..

Η λυση (μετα απο 500 φρικες) ηταν οτι αν περναγες τους drivers καρτας ηχου ή/και κάρτας γραφικών και σου έφερνε default γλώσσα την ελληνική (εκεί που ξεκινανε ας πουμε να περνανε οι drivers και σου λεει.."γεια σας," παρακαλώ επιλεξτε το ενα , το αλλο, και στο τελος ξεκιναει να περναει τους drivers) εκανε τα συμπτωματα που αναφερεις.

Φυσικα, αν επελεγες τα αγγλικα..ολα οκ.

Τωρα τι να σου πω..δες αν παιξει αυτο και για σενα. Ιδιως απο τη στιγμη που εκανες φορματ και τα περασες απο την αρχη..μπορεις να θυμηθεις σε τι γλωσσα ερχονταν οι "διαλογοι" πριν ξεκινησει να περναει τους drivers?

Αν δε παιξει και αυτο το κουφο, μη παιδευεσαι αλλο και πηγαινε τους το να το φανε αυτοι..

Link to comment
Share on other sites

Μαλλον θα το παω.

Τις μνημες οπως ειπα και πιο πανω τις εχω αλλαξει. Εβαλα καιρο τωρα αυτες που φαινονται στην υπογραφη. Απο 800Mhz που ειναι η φυσικη τους συχνοτητα δουλευουν στα 667 αφου η μητρικη δεν παει παραπανω.

Καποτε ειχα ανεβασει τον επεξεργαστη αλλα τωρα δουλευουν ολα στις κανονικες συχνοτητες.

Οσο για τα Windows. Τι λαθος να κανω αφου η ολη διαδικασια ειναι αυτοματη?

Οι οδηγοι της Nvidia ηταν σιγουρα στα αγγλικα.. Νομιζω ομως οτι οι οδηγοι της Asrock ηταν στα ελληνικα. Θα το κοιταξω ομως μηπως μπορω να αλλαξω την γλωσσα.

Απλα με το πλαισιο επειδη εχω αλλαξει τα μισα μηπως μου πουν οτι επειδη εκανα μονος μου τις συνδεσεις, γι αυτο δουλευει.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.