Jump to content



πρόβλημα με το πληκτρολόγιο.....


malachaskos

Recommended Posts

παιδία καλημέρα σημερα πήρα απο το πλαίσιο ένα πληκτρολόγιο με σύνδεση PS2 αλλά έχει καεί η θύρα PS2 του υπολογιστή μου και δοκιμασα να το βάλω με αντάπτορα USB... δεν μοθ το αναγνωρίζει κι γράφει unknown devise και μου λέει ότι αναφερει προβλήματα "πρόβλημα 43" παιδιά SOS!!!!!

Link to comment
Share on other sites

λογικά δεν πρέπει να έχει πρόβλημα το πληκτρολόγιο... γιατι δεν μοθ βλέπει οθτε το άλλο... αλλά είχα πάρει ένα με usb και το έβλεπε κανονικά αλλά το άλλαξα γιατι ήταν χαλασμένο.

Link to comment
Share on other sites

Οκ , επόμενη ερώτηση. Το έχεις δοκιμάσει σε ολες τις πορτες usb? Tι τροφοδοτικό εχεις? Μπορει το ρευμα να μην φτάνει επειδη το νεο πληκτρολογιο να εχει λιγο μεγαλυτερη κατνάλωση.

Link to comment
Share on other sites

ναι το δοκίμασα σε όλες το τροδοτικό είναι 550w. δεν πρέπει να έχει πρόβλημ λογικά. το βλέπει αλλά δεν το αναγνωρίζει και μου λεεί κοδικός σφάλματος 43.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.