Jump to content



27'' ή 30''


sundance

Recommended Posts

σκεφτομαι να αγορασω 27'' ή 30''.

αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι η 30αρα με αναλυση 2560x1600 και πολυ μικρο dot pitch,θα με αναγκασει να ειμαι σχετικα κοντα στην οθονη και θα ειναι κουραστικο.

πιστευω οτι η 30'' απαιτει αποσταση περιπου 1,20.

εχει καποιος αναλογη εμπειρια να μας πει την αποψη του?

Link to comment
Share on other sites

Δε νομίζω ότι υπάρχει καμία σύγκριση ανάμεσα σε 30" monitor με ανάλυση 2560x1600 και σε μιά 46" τηλεόραση με ανάλυση 1920x1080... Άλλωστε για τη χρήση που το θέλει, στην τηλεόραση θα στραβωθεί. Αν έλεγε ότι το θέλει για παιχνίδια ή ταινίες, κι εγώ τηλεόραση θα πρότεινα.

Για τη χρήση που το θέλεις, δε νομίζω ότι σου προσφέρει κάτι αυτή η ανάλυση, εκτός του να έχεις πολλά παράθυρα ανοικτά. Το dot-pitch δεν είναι τόσο μικρό όσο νομίζεις. Τα μόνα πράγματα που θα φαίνονται μικρά είναι τα μενού και τα icons, αλλά υπάρχει η επιλογή large/extra large που μπορείς να βάλεις.

Σκέψου λίγο και την προοπτική με 2 24" οθόνες. Αν υπάρχει ο χώρος, τη θεωρώ πιό λειτουργική. Επιπλέον, αν κάποια στιγμή πάθει κάτι η μία, δε μένεις χωρίς.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Χαιρετω και Χρονια Πολλα.

Τελικα,δεν εγραψες,την πηρες τη μεγαλη,η οχι;

Ενδιαφερομαι κι εγω για μια, την Samsung 305t+, αλλα δεν εχω δει καμια να δουλευει,και γι αυτο ρωταω.(Το + στο μοντελο αυτο,σημαινει οτι ειναι συμβατη,με το HDCP στανταρ,που μπορει να δειχνει ταινιες σε Blue Ray δισκακια).

Εγω συνηθως Internet browsing κανω,και καμια ταινια high definition θελω να βλεπω.

Link to comment
Share on other sites

2 οθονες ειναι πολυ πρακτικες παντως στο προτεινω ειναι μια παρα πολυ καλη λυση για την περιπτωση σου κ θα σε βοηθησει περισσοτερο απ οτι με 1(αν υπαρχει χωρος παντα)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.