Jump to content



SAMSUNG SMT260HD η HP w2558hc ???


Nickollas

Recommended Posts

Παιδια καλησπερα λοιπον εδω και περιπου ενα χρονο εχω στα χερια μου μια SAMSUNG SM T220 την οποια αγορασα τοτε γιατι η παλια μου οθονη που ηταν crt (ονομα δεν θυμαμαι) ειχε καει. Οποτε εκανα την αγορα απο αναγκη γιατι δεν ειχα σκοπο να αγορασω τετοιο μεγεθος οθονης !

Τωρα λοιπον θελω να την αλλαξω και να παω σε κατι πιο μεγαλο 26"! Εχω βρει μια της SΑMSUNG SYNCMASTER T260HD 26'' LCD http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168031 η οποια εχει και TV TUNER μεσα οποτε θα βολευε παρα πολυ να εχω και μια τηλεωραση στο δωματιο. Απο την αλλη εχω δει οτι οι ΗP εχουν πολυ καλυτερα χρωματα και μεγαλυτερες γωνιες θεασης αλλα ειναι επισης και πιο ακριβες ειδικα η HP w2558hc που ειναι 100€ πιο πανω. Κυριως την θελω για ταινιες και για να συνδεσω επιτελους το Xbox πανω στην ιδια οθονη που θα ειναι και το PC. Οποιαδοποτε αλλη προταση ευπροσδεκτη !!

Ευχαριστω προκαταβολκια για οποιες απαντησεις!!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.