Jump to content


Αποτελέσματα διαγωνισμού Modding ADW 2009


Nemesis1442169105

Recommended Posts

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Modding στο Athens Digital Week έχουν ως εξής:

1ος: The Bikini Bottom Project - Linos80 (598 ψήφους)

2ος: StarCruiser - tzitzibp (313 ψήφους)

3ος: Subaru - stylexpc (288 ψήφους)

4ος: ZDB Project - Throttler (260 ψήφους)

5ος: Πυρηνικός Αντιδραστήρας - gblakas (86 ψήφους)

-----------------

6ος: RecycLightening - Skyline1 (65 ψήφους)

7ος: This Is It - Paintstar (51 ψήφους)

8ος: Ζάντα - steve13 (49 ψήφους)

9ος: Black & White Project - Jason_ (41 ψήφους)

10ος: Tribal - jim_papa (39 ψήφους)

11ος: Cosmos S - ProPitsirikos (30 ψήφους)

12ος: kostvin (28 ψήφους)

13ος: Paintstar PC1 - Paintstar (11 ψήφους)

14ος: Paintstar PC2 - Paintstar (8 ψήφους)

15ος: Hodad (7 ψήφους)

Συνολικά ψήφισαν 1874

Link to comment
Share on other sites

Δίχως να θέλω να φανώ κακός πιστεύω ότι η ψηφοφορία είχε μια δόση αδικίας. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες ποιο μηχάνημα άξιζε να βγει πρώτο αλλά το σημαντικότερο όλων για μένα είναι ότι ο διοργανωτής δεν έχει κανένα δικαίωμα να λαβαίνει μέρος στην ψηφοφορία (προσοχή... όχι να λαβαίνει μέρος σαν καθαρή επίδηξη που αυτό ίσως και να επιβάλετε σαν μέτρο σύγκρισης) και μόνον στην ψηφοφορία.

Γιατί έτσι μπένουν παράγοντες που καθιστούν την ψηφοφορία άδικη για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Πέραν αυτού δεν θέλω να δημιουργήσω κάποιο είδος διχόνοιας γιατί αν μη τι άλλο η διοργάνωση είχε αρκετή επιτυχία και κόπο στο να εκπληρωθεί από ότι μου είπαν φίλοι που παρευρέθησαν (εγώ δυστυχώς δεν τα κατάφερα να παραβρεθώ για οικογενειακούς λόγους αν και ήμουν αρκετά κοντά).

Και όχι. Δεν υποστηρίζω κανέναν ξεχωριστά συμμετέχοντα (αν και θα έπρεπε), αλλά η συνολική εικόνα λόγο και μόνον μοναδικότητας στην Ελλάδα έπρεπε να είναι εντελώς διαφορετική.

Πάντα φιλικά.

Νεκτάριος

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα και από εμένα!!! :ylsurpris

Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους: συμμετέχοντες, διοργανωτές, εφορευτική επιτροπή κτλ. Πιστεύω καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα show που θα μείνει αξέχαστο σε όλους όσους πέρασαν από το event. Χάρηκα πάρα πολύ για την γνωριμία με όλα τα παιδιά του site και πέρασα πολύ καλά τις ώρες που ήμασταν μαζί!

Όσο για τα όσα λέει ο φίλος nectons, από πλευρά εφορευτικής επιτροπής τον πληροφορώ ότι δεν έγινε καμία αδικία (αν υπήρχε θέμα θα το λέγαμε οι άλλοι συμμετέχοντες). Το να βάλει ο Τάκης συμμετοχή το θεωρώ απόλυτα δίκαιο γιατί εκτός από διοργανωτής είναι και καλός modder!! (πέρσι που δεν βγήκε πρώτος δεν είπε κανείς τίποτα.. επειδή τώρα βγήκε πρώτος δεν νομίζω να άλλαξε κάτι!)

Stay tuned για videos (θα τα βάλω το ερχόμενο Σαββατοκύριακο!):026:

Skyline1

Link to comment
Share on other sites

Skyline1 σε παρακαλώ θερμά όχι και εσύ :|..

Μην y[πογραφής σε κάθε post σου από κάτω βλέπουμε όλοι αριστερά το name σου και το avatar σου

Ευχαριστώ :p

χαχαχα..

ΟΚ απλά επιδή ήταν μεγάλο είπα να βάλω και μια υπογραφή!!! :p

ΥΓ Αν δεις δεν γράφω αλλού!!!

Link to comment
Share on other sites

Προς Θεού και να το ξεκαθαρίσω. Δεν είπα ότι προέκυψε οποιαδήποτε αδικία στην εφορευτική επιτροπή. Άλλωστε όπως σας είπα δεν ήμουν παρόν.

Το σωστό δεν είναι αυτό που κάποιος δεν θα παραπονεθεί για το λάθος. Το σωστό βγαίνει μετά από λογική συνέπεια στο πέρας του χρόνου και των άγραφων νόμων.

Ένα παράδειγμα είναι το ότι αν είχε πάει κάποιος πασίγνωστος ηθοποιός ένα καλό moding στην έκθεση θα είχε κερδίσει αυτός αν καταλαβαίνετε τι εννοώ.

Φυσικά δεν έχει σημασία τι λέω εγώ. Απλώς λέω αυτό που πιστεύω ποιο σωστό. Το ότι δεν θα συμφωνήσουν εδώ σε αυτό το θέμα μαζί μου οι φίλοι που σιωπηλά διαβάζουν το φόρουμ δεν σημαίνει ότι η πλειοψηφία είναι κατά της άποψής μου.

Link to comment
Share on other sites

Πρωτα απο ολα συγχαρητηρια για την υπεροχη οργανωση που εγινε αυτες τις μερες απο τους διοργανωτες και φιλους πλεον...Μπραβο σε ολους σας που μετα απο τοσο κοπο εννοειται τελειωσε με επιτυχια...χαιρομαι που ημουνα ολες τις ημερες (εεε εκτος απο την 1η μερα) στους υπολογστες και χαρηκα ομορφιες...Του χρονου ευχομαι να εχω και το δικο μου εκει..αν και μπαινω ΔΥΣΤΗΧΩΣ στρατο τον φεβρουαριο ευχομαι εκεινες τις ημερες να εχω καμια εξοδου κτλ ωστε να το φερω....θα το δουλευω με οσο χρονο θα εχω...

Οσο για το οτι ο Linaras δεν επρεπε να παρει μερος δε το θεωρω σωστο σαν σκεψη,διοτι φιλε μου Nectons (φιλικα παντα) ο περισσοτερος κοσμος δεν ηξερε ποιος το διοργανωνε..και παλι και να ηξερε δε πιστευω οτι θα το ψηφιζε μονο και μονο γι'αυτο...εγω πιστευω επειδη ειναι μια ακρος αντιθετη εικονα απο οτι εχουμε δει μεχρι σημερα...ναι ειδαμε τουμπανα PC αλλα δε ξερω αν σκεφτηκες οτι ενας normal μη πολυ συμμετεχον ανθρωπος δεν εχει δει PC να κολυμπαει με ψαρακια..οποτε θα πει : ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ? και θα πει ο LINOS : ΝΑΙ...ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ...

η συνεχεια ειναι το σημερινο/χτεσινο αποτελεσμα....συγχαρητηρια για την 1η θεση και σε ολους τους υπολοιπους..

εμενα προσωπικα μου αρεσαν ολοι οι υπολογιστες και για μενα βγηκαν ολοι 1οι και συγχαρητηρια σε ολους για τις ομορφιες που μας προσφερατε και ομορφηνατε τις 4 ημερες του Οκτωβρη...Χαρηκα παιδια που σας γνωρισα ολους και να ειστε καλα παντα...

Υ.Γ συγνωμη για το μεγαλο post αν ειναι προβλημα...

Link to comment
Share on other sites

Επέστρεψα αισίως Κρήτη - Χανιά, πήρα λεωφορείο και πριν από μισή ώρα ήρθα Ρέθυμνο...

Αυτό που ήθελα να πω είναι συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για το μεράκι, την όρεξη και την χαρά της δημιουργίας που είχαν ως βασικούς οδηγούς στο δύσκολο έργο του modding. Άντε και του χρόνου, σε μεγαλύτερη αίθουσα, με περισσότερα δημιουργήματα... και με ένα τόνο άζωτο (:p)

Τάκη χάρηκα πολύ που σε γνώρισα μαν. Φανταστική η δουλειά που έκανες και φέτος, επιφυλάσσομαι για κάτι ακόμα πιο εντυπωσιακό του χρόνου με το καλό. :)

Link to comment
Share on other sites

Όλα τα παιδιά κάνανε πολύ καλή δουλειά και υπήρχε μεγάλη ποικιλομορφία.

Από ζάντες μέχρι subaru μοντέλο και ενυδρεία.

Επίσης, όσα παιδιά είχαν φέρει τα συστήματα και ήταν εκεί, γνωριστήκαμε με όλους και ήταν όλα πολύ καλά παληκάρια.Κρίμα που δεν μπορούσαν να είναι όλοι εκεί.

Για τα υπόλοιπα που αναφέρθηκαν πιο πριν, έχουν απαντήσει ήδη σωστά οι υπόλοιποι.

Απλά να συμπληρώσω ότι όποιος ήταν εκεί, μπορούσε να δει πού μαζευόταν ο πιο πολύς κόσμος και οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος θα μπορούσε εύκολα να φανταστεί την αρχική πεντάδα των νικητών.

Όποιος δεν ήταν εκεί, δεν νομίζω να μπορεί να γνωρίζει και να βγάζει συμπεράσματα.

Link to comment
Share on other sites

Συγχαρητηρια σε ολους αλλα και στους νικητες!

Ολοι οι συμμετέχοντες ειχαν τα στοιχεια εκεινα που τους εκαναν να ξεχωρίζουν (φαντασια , μερακι , ορεξη για δουλειά).

Αυτο που κατάλαβα ήταν ότι το τμήμα modding φέτος ήταν το μόνο που είχε 100% εξήλιξη ( προς τα πάνω φυσικά) και αυτο οφείλεται στην πολλη δουλεια των παιδιων που το οργανωσαν τελεια, αλλα και στις πολυ καλές συμμετοχές που έδωσαν ζωή στον διαγωνισμό.

Αντε και του χρονου ακόμα πιο καλά.

Link to comment
Share on other sites

πάντως άποψη μου είναι του χρόνου να βγεί ο νικητής -με κάποιο ποσοστό παντα- από 2 μετρήσεις: η μια να είναι - φυσικά - η γνώμη του κοινού και η άλλη να είναι μια επιτροπή ( πχ με την συμμετοχή του Κοπρίτη), ακόμα και οι διαγωνιζόμενοι να είναι μέρος αυτής (χωρίς βέβαια να μπορούν να ψηφίσουν τους εαυτούς τους).

Link to comment
Share on other sites

πάντως άποψη μου είναι του χρόνου να βγεί ο νικητής -με κάποιο ποσοστό παντα- από 2 μετρήσεις: η μια να είναι - φυσικά - η γνώμη του κοινού και η άλλη να είναι μια επιτροπή ( πχ με την συμμετοχή του Κοπρίτη), ακόμα και οι διαγωνιζόμενοι να είναι μέρος αυτής (χωρίς βέβαια να μπορούν να ψηφίσουν τους εαυτούς τους).

γιατι το λες αυτο..τι δε σου άρεσε από την φετινή διοργάνωση ?

Link to comment
Share on other sites

ψήφισαν 1800+ άτομα

από αυτούς, πόσοι να είχαν σχέση με forum τεχνολογικά? 200? άντε 300!

άρα ψηφίζουν με βάση το πρωτότυπο, το "πιασάρικο". Πόσοι λες αντελήφθησαν την δουλειά που έριξες στο pc σου εσύ? το modding πάει λίγο περίπατο οπότε.

Link to comment
Share on other sites

ο περισσοτερος κοσμος δεν ηξερε ποιος το διοργανωνε..και παλι και να ηξερε δε πιστευω οτι θα το ψηφιζε μονο και μονο γι'αυτο...εγω πιστευω επειδη ειναι μια ακρος αντιθετη εικονα απο οτι εχουμε δει μεχρι σημερα...ναι ειδαμε τουμπανα PC αλλα δε ξερω αν σκεφτηκες οτι ενας normal μη πολυ συμμετεχον ανθρωπος δεν εχει δει PC να κολυμπαει με ψαρακια..οποτε θα πει : ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ? και θα πει ο LINOS : ΝΑΙ...ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ...

η συνεχεια ειναι το σημερινο/χτεσινο αποτελεσμα....συγχαρητηρια για την 1η θεση και σε ολους τους υπολοιπους..

όποιος ήταν εκεί, μπορούσε να δει πού μαζευόταν ο πιο πολύς κόσμος και οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος θα μπορούσε εύκολα να φανταστεί την αρχική πεντάδα των νικητών.
ψηφίζουν με βάση το πρωτότυπο, το "πιασάρικο". Πόσοι λες αντελήφθησαν την δουλειά που έριξες στο pc σου εσύ? το modding πάει λίγο περίπατο οπότε.

Αναιρω οτι ειπα πιο πριν και συμφωνω με τα παραπανω. Σορρυ Τακη αν αμφεβαλα εστω και στιγμιαια:109:

Link to comment
Share on other sites

Για την ιστορια, και πριν κλεισει αυτο το thread, τα επαθλα των νικητων εχουν ως εξης:

1η θεση: 1000 ευρω

2η θεση: 800 ευρω

3η θεση: 600 ευρω

4η θεση: 400 ευρω

5η θεση: 200 ευρω

Συνολο 3000 ευρω για τους νικητες, οπως ειχαμε ανακοινωσει.

Τελος, ολες οι συμμετοχες θα παρουν απο 50 ευρω.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.