Jump to content



I7 920 Cpu Cooler


ionas1442169305

Recommended Posts

Μετα απο οσες γνωμες ακουσα δεν καταφερα να καταληξω καπου αντιθετως μπερδευτικα περισσοτερο,ισως θα μπορουσατε να μου λυσετε την απορια κ να μου προτεινετε καποια ψυκτρα αθορυβη σε χαμηλες θερμοκρασιες για πολυωρη χρηση(να μην νιωθει) κ λιγο o.c. στον 920...αν γινετε θα ηθελα να δικαιολογησεται γιατι προτεινετε την καθε ψυκτρα.

Link to comment
Share on other sites

οι καλυτερες (και που σου τις προτειναν τα παιδια) δηλ. thermalright ultra 120 (ή black μονο στο χρωμα διαφερει) xigmatech thor's hammer ειναι αποτελεσματικες, και ερχονται χωρις ανεμιστηρα, οποτε ο θορυβος εξαρταται απο τον ανεμιστηρα που θα βαλεις εσυ.η πιο δημοφιλης ειναι η thermalright (κανε ενα google search true review,9/10 στην προτεινουν).η v10 κοστιζει πολυ και απο reviews που εχω δει δεν αξιζει τοσα λεφτα,δηλαδη καλη ψυχτρα αλλα οχι καλυτερη απο την την true, και τελος πολυ καλη και αθορυβη, αλλα δεν βρισκω σε site στην ελλαδα αυτην τη στιγμη ειναι η noctua NH-UP12SE(αυτην εχω βαλει πανω) που ερχεται με 2 ανεμιστηρες.

οι διαφορες σε αυτες τις ψυχτρες ειναι μικρες (2-3 βαθμοι θερμοκρασιας-που εξαρταται και απο αλλους παραγοντες).την v8 επειδη την εχω δοκιμασει στον επεξεργαστη μου δεν θα σου την προτεινα, οπως επισης οποιαδηποτε zalman, δεν νομιζω οτι ειναι αρκετες για τον ι7

Link to comment
Share on other sites

Εγω θα πηγαινα για την Mugen 2 ειναι πολυ καλη και φτηνη λυση,πιστευω παραπανω χρηματα δεν αξιζει να δωσεις για αερα μιας και δεν προκειτε να δεις τεραστιες διαφορες.

Link to comment
Share on other sites

Για την N520 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/CoolerMaster-N520-CPU-Cooler-RR-920-N520-GP.htm και την asus triton http://www.multirama.gr/products/product?pid=0425667&catid=020400 τι γνωμη εχετε?οχι οτι καλυτερο?

ακομα απο οτι ειδα στο πλαισιο μονο η extreme ειναι συμβατη με 1366 ολες η αλλες ultra οπως κ H black δεν ειναι αν δεν κανω λαθος....για την mugen δεν ξερω θελω να ακουσω κ αλλες γνωμες αν γινεται!ευχαριστω κ παλι

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.