Jump to content
Κατά τις 00:00 και για λίγες ωρες θα βάλουμε τον Λάμπη για ύπνο για να ειναι ξεκούραστος για τις αυριανές καλημεροαγκαλίτσες!!

Τρελο μπερδεμα...

DaLooney

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω να πιασω στα χερια μου ΙΝΤΕΛ επεξεργαστη + Μητρικες πανω απο 10 χρονια οποτε θελω τη βοηθεια σας για εναν φιλο μου.

Καηκε η μητρικη η οποια εβγαζε σχεδον φλογες ... ο φιλος μου την εχει πεταξει και το μονο που μου εφερε ειναι εναν P4 3.2

ο οποιος πανω στο chip γραφει

Pentium4

3.2ghz/1M/800/04A

SL7PW China

5452B771

478 η 775 ειναι το socket που χρειαζομαι?

(Nevermind θα το τσεκαρω απο κανα Wikipedia...τωρα μου ρθε στο μυαλο)

Αξιζει τον κοπο η να τα πεταξει ολα και να παρει κατι αλλο

478 είναι. Αν βρει καμμιά μητρική μεταχείρισμένη με 30 ευρώ αξίζει . Διπυρηνος δεν ειναι , hyperthread αλλά για τα βασικά ειναι ενταξει. Αλλιως θα πρεπει πιθανότατα να αλλάξει και τροφοδοτικό μαζί με μητρική και επεξεργαστή οπότε το κοστολόγιο θα ανεβει πάνω απο 190€.

Διαβαζα τα reply σιγα σιγα και ειπα απο μεσα μου "την γα***σα..." μολις ειδα οτι εγραψες 478...

Ευτυχως πηγε η καρδια μου στη θεση της μετα... οχι τπτ αλλο...εχω δωσει μια παραγγελια ηδη

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.