Jump to content



amilo αλλα ποιον;


moebius

Recommended Posts

καλημερα.

ειμαι αναμεσα σε δυο μοντελα fujitsu-siemens amilo: του a1630 και του d 1845. πανω κατω εχουν τα ιδια χαρ/κα, εκτος φυσικα απο τον επεξεργαστη (οκ, ο 1845 εχει και παραπανω ραμ, αλλα σκοπευω να βαλω επιπλεον ραμ στον 1630, αν τελικα παρω αυτον).

τον υπολογιστη προκειται να τον χρησιμοποιησω κυριως για εφαρμογες βιντεο (μονταζ, επεξεργασια εικονας, κτλ) και ως επι τον πλειστον θα τον εχω στην πριζα (οποτε αυτονομια μπαταριας και βαρος δε με πολυνοιαζουν).

μαλλον τεινω υπερ του a1630, αλλα θα ηθελα και μια γνωμη παραπανω, γιατι δεν ειμαι εξπερ σε θεματα χαρντγουερ. επισης, αν υπαρχει καμια προταση για αλλο λαπτοπ στην ιδια πανω κατω τιμη, καλοδεχουμενη.

λινκ με τα τεχνικα χαρ/κα των δυο μοντελων

a1630:

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=183&zenid=5b4a7d234725babad8c5200c8bac559e

d1845:

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_24&manufacturers_id=18&products_id=96&zenid=5b4a7d234725babad8c5200c8bac559e

για να δουμε...

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήλθες :)

σου διόρθωσα το 2ο link γιατί ήταν ίδιο με το 1ο.

Από την στιγμή που δεν θα το μετακινείς, δεν σε ενδιαφέρει βάρος και αυτονομία, γιατί δεν στήνεις ένα δυνατό desktop με μεγάλη οθόνη(και όχι τα 15.4 του laptop, ειδικά για την δουλειά που το θες) και γρήγορους δίσκους, με αυτά τα χρήματα??

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστω για τη διορθωση :-)

προφανως σκεφτηκα τον desktop, αλλα χρειαζομαι εναν υπολογιστη που θα μπορω να τον μεταφερω ευκολα γιατι μετακινουμαι αρκετα. τον θελω πιο πολυ για (σχετικα μικρα) δικα μου προτζεκτ συν για προσωπικα δεδομενα (αλληλογραφια, εγγραφα, κτλ). στη δουλεια εχω δυνατο υπολογιστη για αμιγως επαγγελματικα πραγματα. οσον αφορα στην οθονη, λεω να συνδεσω την οθονη απο τον παλιο μου desktop για να δουλευω πιο ανετα.

Link to comment
Share on other sites

για multimedia εφαρμογες να ξερεις η σειρα ταξινομησης συμφωνα με τις καλυτερες επιδοσεις ειναι:

intel pentium 4>AMD 64>Inter Pentium M(centrino)>Sempron>Celeron

εγω εχω τον AMD64 αλλα απο μετρησεις αυτα δειχνουν - μιλαω για multimedia .

για παιχνιδια καλυτερος ειναι ο AMD64

για εφαρμογες γραφειου καλυτερος ελαφρα παλι ο AMD64

(μιλαμε παντα για επεξεργαστες περιπου ιδιου χρονισμου)

αρα θεωρητικα για το video που θελεις καλυτερος ειναι ο 1845 ... αλλα και πιο θορυβωδης και 'ζεστος' ... σε ολα τα αλλα καλυτερος ο 1630 ....απλα θελει +512ΜΒ :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.