Jump to content


Προβλημα με raid μετα απο μπλε οθονη.


Recommended Posts

Καλησπερα, ενω επαιζα καποιο game το pc εβγαλε μπλε οθονη και μετα στο Boot μου βγαζει αυτο το σφαλμα που ειναι παρακατω, μπαινει στα win κανονικα και το intel matrix storage μου πεταει οτι πρεπει να παρω backup το συντομοτερο -το οποιο και εκανα-

Τι λετε να φταιει ο σκληρος?

Εχω win 7 64./ c2d 8400 / 4gb 1066 / asus p5q-e / 4870

imag0379eb.jpg

74224071.jpg

14348458.jpg

Link to comment
Share on other sites

Για να σου βγάζει αυτές τις προειδοποιήσεις μάλλον κάτι δεν πάει καλά με τον δίσκο σου. κατέβασε από την wd το διαγνωστικό πρόγραμμα για τον δίσκο σου και τρέξτo να δεις τι σου λέει. τρέξει και quick και το αργό test.

Link to comment
Share on other sites

Ναι έτσι λέγετε της WD. περίεργα τα πράματα. βασικά το περίεργο είναι ότι εφόσον είσαι σε raid και ο ένας από τους 2 έχει πάθει τόσο μεγάλη φρίκη όπως λένε τα errors πως ***** συνεχίζει να μπαίνει στα windows! raid 0 δεν είπες ότι έχεις?

Δεν ξέρω μου φαίνεται ηλίθιο που θα το πω αλλά αφού λέει cable test άλλαξε καλώδιο... ηλίθιο μου φαίνεται γιατί σιγά μην φταίει το καλώδιο...

Το ίδιο error το βγάζει και στο quick test και στο αργο? κατέβασε και το HD Tune να δεις τι θα σου βγάζει αυτό στο health του εν λόγο δίσκου.

Link to comment
Share on other sites

Τα νεα απο το μετωπο: Εκανα αναβαθμιση στο intel matrix storage και εβαλα το νεοτερο Intel @ rapid (iata96cd) το οποιο μου εβγαλε κι αυτο το ιδιο σφαλμα αλλα με ρωτησε να το διορθωσει η κατι αντιστοιχο δεν θυμαμαι καλα και απο τοτε ολα εφτιαξαν και στην επανεκκινηση κατα το ποσταρισμα ο δισκος φαινεται οκ κι αυτος.

Εβαλα το προγραμμα να κανει επαληθευση αρχειων που κρατησε 2 ωρες και δεν βρηκε καποιο σφαλμα η κατι τετοιο

54556805.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.