Jump to content


Πρόβλημα με σκληρό


stylexpc

Recommended Posts

Αλάνια καλημέρα ελπίζω να είστε καλά . Έχω ένα θέμα με το σκληρό μου πήρα ένα καινούριο σκληρό και το έβαλα στο pc και δεν μου το αναγνώριζε ούτε το bios όποτε λέω πριν το βγάλω χαλασμένο και το πάω για επιστροφή κάτσε να δω αν είναι χαλασμένο κανένα καλώδιο και είπα να το βάλω στη θέση του κανονικού σκληρού που έχω μπας και αλλά και πάλι τίποτα ώμος όταν έβαλα μετά το κανονικό σκληρό απ΄ άνω δεν αναγνώριζε ούτε αυτό ξέρει κάνεις τι παίζει και τι πρέπει να κάνω ????????

Link to comment
Share on other sites

Ξεκινα απο κανενα bios update, βγαλε καμμια μπαταρια κλπ, γενικα reset-αρε τον για λιγο και μετα ξαναδες.

Υ.Γ. off topic.

-Καμμια τελεια ..βαλε καπου ρε παληκαρι, κανενα κομμα..το διαβασα 3 φορες ..για να το διαβασω σωστα..19 χρονων..τεσπα..

Link to comment
Share on other sites

Καινουργιος σκληρός και προβληματικός λιγο απίθανο. Αν το PC σου ειναι παλιό 3 χρονων ισως και πάνω δεν θα αναγνωρίζει το BIOS του τους μεγαλους δίσκους 500GB ας πούμε.Δοκίμασε πρώτα μια αναβάθμηση το BIOS. και μετά βλέπουμε. Επίσης το ότι δεν δούλευε ο παλιος μετα μπορει να οφείλεται σε κόλλημα του BIOS. Ενα reset του BIOS ισως βοηθήσει να λυθεί το πρόβλημα

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.