Jump to content



Ξαφνικα κολληματα του pc


Recommended Posts

Γεια χαρα λοιπον....Στο νεο μου pc στα καλα καθουμενα και μετα απο λιγη ωρα περιπου στα 40 λεπτα αφου ανοιξω το pc μου παραμορφωνεται καπως περιεργα το φοντο και παγωνει το pc εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να φταει ?

Link to comment
Share on other sites

και τωρα τι μπορω να κανω ?

ahilleas100 added 4 Minutes and 11 Seconds later...

Exεις κανενα προγραμα για 5770 να τσεκαρω την θερμοκρασια αν εχεις δωσε ενα λινκ αν σου ειναι ευκολο :)

Μεσα απο τον catalyst δεν σου δινει την θερμοκρασια?

Link to comment
Share on other sites

Απο θερμοκρασιες καλα παω...Δοκιμασα με δυο προγγραματα αλλα 55 βαθμους ειχα μεχρι 60 εφτασε....Τι αλλο λετε να κοιταξω ? Λετε να φταει κανενα προγγραμα η να ειναι καθαρα hardware ? λεω να το παρουμε απο την αρχη μπας και βρουμε καμιαν ακρη....

Link to comment
Share on other sites

Οκ , αν απο θερμοκρασίες εισαι ενταξει τότε κοιτάμε αλλα πραγματα. Καταρχάς κοίτα τον event viewer μεσα απο το Control Panel για να δεις αν εχεις κανα μυνημα λάθους. Μετά δοκιμασε για λιγο να μπεις σε safe mode και αν δεν κολλήσεις τότε μάλλον κατι παιζει με προγραμμα ή οδηγούς.

Link to comment
Share on other sites

Tελικα κρασαρε τελειος εχω τα ιδια συμπτωματα με τον χαλασμενο σκληρο που ειχα παει και τον ειχα αλλαξει οταν το pc το ειχα προτοφτιαξει πριν 2 περιπου μηνες...Προσπαθω να κανω φορματ και κολαει στο γρηγορο στο 20% και στο αργο στο 100% τι λετε να φταει παλι ο σκληρος ? τετοια συμπτωση ? παιζει κατι να μαμαει τους σκληρους ?

Link to comment
Share on other sites

Οκ , το επόμενο που κοιτάς ειναι το τροφοδοτικό. Ειτε ειναι πολύ αδύναμο , ειτε είναι μουφα και ζεσταινεται οπότ εκατεβάζει την απόδοση με αποτέλεσμα ολα αυτά τα προβλήματα. Ειδικά αν όπως λές είχες και αλλα παρατράγουδα ( χαλασμένος δίσκος) πολύ πιθανό να φταίει το τροφοδοτικό.

Καταρχας αν έχεις πολλές συσκευές USB πανω δοκίμασε να τις αφαιρέσεις και να δουλεψεις χωρίς αυτές. Επίσης , κάνε ορθολογικό μοιράσμό στα ρευματα με τα molex , πχ αν εχεις ανεμιστηρια πολλά , μην τα έχεις στην ίδα γραμμή , το ίδιο και το ρεύμα που πάει στο δίσκο και στα DVDRW κλπ για να μην επιβαρύνεις το συγκεκριμένο κανάλι. Κάνε αυτά και βλέπουμε.

Link to comment
Share on other sites

Λοιπων αυτο με τις μνημες το δοκιμασα προ πολου....Το ιδιο και αυτο με τις συσκευες Usb.Τωρα 100 euro τροφοδοτικο και να κανει τετοια δεν ειναι λιγω περιεργo ? Τεσπα θα βαλω πανω αλλο τροφοδοτικο να το δοκιμασω και αυτο....Γιατι ολα τα περιεργα σε μενα και στον Japan ? :p

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.