Jump to content



"Πέθανε" το netbook?


Recommended Posts

Καλησπέρα,

μου έφερε ενας φιλος το netbook του (msi wind) και μολις το ανοιγω μπαίνει αυτόματα στο bios οπου και σέρνεται. Δεν δέχεται load defaults. Του έβγαλα την ram, εκανα format στο δισκο του απο το pc μου αλλά τίποτα. Καμία ιδέα;

*Ειναι εκτος εγγύησης

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον το μηχανημα εχει φαει τουμπα και εχει ραγισει η μητρική ή εχει φάει άλλο κόλημα. Το ιδιο εχω πάθει και εγω σε ένα λαπτοπ μικρό και ενω ανοιγει απο οτι ειπε η αντιπροσωπεία την εχει ακουει η μητρική.

Απλα για τυπικους λόγους ρώτα τον φίλο αν εκανε καμμια αναβάθμιση και μαζι με αυτά ΄μήπως το BIOS μεσα απο το λειτουργικό. Και δοκίμασε με την ευκαιρία να φορτώσεις ενα παλιότερο. Ειχα ενα παρόμοιο θέμα με DELL netbook αλλα εκει δεν ξεκίναγε καν.

Link to comment
Share on other sites

Προσπαθησα να περάσω ενα νεότερο bios αλλα δεν γίνεται με τίποτα. Αφού σέρνεται. Χθες πάτησα load defaults και το αφησα 4 ώρες μήπως και κουνήσει αλλά τίποτα.

:(

Μήπως να ξηλώσω δισκο, ram και τα υπόλοιπα στον κάδο;

Link to comment
Share on other sites

ΑΠο περιέργεια, έχει πουθενα χτύπημα?

Παιζει να ειναι και ο δισκος , δοκίμασε χωρις αυτόν και με livecd αν και για να αργει να μπει στο ακόμα και στο BIOS την εχει ακουσει η μητρική.

Link to comment
Share on other sites

χτύπημα δεν έχει και ο δισκος λειτουργει σωστα. Τον έβαλα στον σταθερό μου και του έκανα φορματ.

Τώρα ακουλουθώ αυτόν τον οδηγό : http://www.chazco.co.uk/post.php?po=26 και περνάει το bios απο το flash. Για να δούμε...

manolis added 13 Minutes and 15 Seconds later...

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!

Eπιτέλους!!! :068::068::068::068::109::109::109::109::109::038::038::038::038:

Έφτιαξε. Τώρα παμε για acronis με 2 φλασάκια μιας και δεν εχει drive και είμαστε ready.

Ευχαριστώ πολύ mates :D

Link to comment
Share on other sites

Οκ, ο φιλος εκανε αναβάθμιση το BIOS μεσα απο το λειτουργικό και γιαυτο κόλλησε. Αλλη φορα να μην το ξανακάνει... Και ναι εχεουν διαδικασια να περνάνε το BIOS ακομα και αν δεν ξεκινάει το μηχάνημα.....

Link to comment
Share on other sites

Καλα , αμα σου ξανατύχει κάνα τέτοιο, μην δίστάσεις , πέτα το προς την μεριά μου , τα κάνω ανακύκλωση όλα.......lol

Μπράβο που επέμεινες και πές στο ιδιοκτήτη να μην ξανακάνει αναβάθμιση ή δωστου την διαδικασία με το αρχείο να το κάνει μόνος του.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.